Η παρουσιάστρια ήταν λιγομίλητη και απέφυγε ευγενικά να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το νέο της πρότζεκτ.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για τοLove Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μπορεί να έχει γίνει γνωστό ότι θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης.

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια ήταν λιγομίλητη και απέφυγε ευγενικά να δώσει πολλές λεπτομέρειες για το νέο της πρότζεκτ.

Το μόνο που απάντησε στην ερώτηση αν είναι ευχαριστημένη με τη νέα της δουλειά ήταν: «Πάντα είμαι ευχαριστημένη».




Λάκης Γαβαλάς: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σαν το σκάκι, τη βάζουν εδώ τη βάζουν εκεί»

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε με τον δικό τρόπο τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Για το Asian Express, στην παρουσίαση του οποίου θα είναι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Ξέρω το Asian Food που ή είναι εστιατόρια που τρως και απολαμβάνεις ή είναι εστιατόρια που κάνεις εμετό».

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα παρουσιάσει το Love Island, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε:

«Τώρα θα μου λέει και η Έλενα: «Εγώ δεν σου έλεγα ότι αυτή είναι σαν το σκάκι που την βάζουν εδώ, την βάζουν εκεί και πιο εκεί»; Πόσα θα ακούσω ακόμα; Εγώ ξέρω ότι υποτίθεται ότι η Ηλιάνα θα είναι σε μια ομάδα που θα είναι και ένας Λάκης Γαβαλάς που θα κάνει τον κριτή. Τώρα είναι κι εκεί; Πότε θα προλάβει καλέ; Εύχομαι η Ηλιάνα να βρει το δικό της love island in her bed».

Ο ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει για τα γυρίσματα την συνταγή από το Survivor. Κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προβολή του.

Η ώρα έναρξής του έχει προγραμματιστεί για τις 22.40.

Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Νέο κάστινγκ,,,και αν τους κάτσει…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής έχουν αναθέσει σε όλους τους εργαζόμενους του project, να είναι συνεχώς alert ώστε να «ψαρέψουν» πρόσωπα που θα τους ενδιέφερε να μπουν στο παιχνίδι. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την αναχώρησή τους για την Τενερίφη.

Η εύρεση παικτών με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ώστε να γίνουν προσθήκες που θα βελτιώσουν κάπως το τελικό αποτέλεσμα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ