Είδαμε την πρεμιέρα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και είχαμε την πρώτη γνωριμία με τους παίχτες αλλά και τις πρώτες προτιμήσεις.

Ο ΣΚΑΙ  με κέφια την νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε το ριάλιτι “Love Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που ‘εριξε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Tο πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται! Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτας περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις εξελίσσονται και τα ζευγάρια αλλάζουν. Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος και η love guard του παιχνιδιού δεν «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη! Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς

Είδαμε την πρεμιέρα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και είχαμε την πρώτη γνωριμία με τους παίχτες αλλά και τις πρώτες προτιμήσεις.

Αν και ο καιρός δεν τους έκανε το χατίρι και ήταν βροχερός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας υποδέχεται στην βίλα του Love Island




Η Ηλιάνα συναντά για πρώτη φορά τα κορίτσια του Love Island!




Η πανέμορφη Αναστασία έκανε ποδαρικό στο Love Island




Γνωρίστε την Νίκη Ηλιοπούλου




Γνωρίστε την εκθαμβωτική Κλαούντια!




Γνωρίστε την άκρως εντυπωσιακή Χριστίνα







Γνωρίστε τον Θοδωρή




Γνωρίστε τον Γιώργο




Γνωρίστε τον Βασίλη




Γνωρίστε τον Γιώργο Κόρκα




Γνωρίστε τον Αλέξανδρο




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик