Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για τοLove Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μπορεί να έχει γίνει γνωστό ότι θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ο ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει για τα γυρίσματα την συνταγή από το Survivor. Κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προβολή του.

Η ώρα έναρξής του έχει προγραμματιστεί για τις 22.40.

Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Όμως, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου ετοιμάζουν μία έκπληξη. Ποια θα είναι αυτή; Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Love Island δηλαδή θα υπάρχει live σχολιασμός. Ένας άνθρωπος δηλαδή  που με σαρκαστικό και καυστικό τρόπο να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται.

Σύμφωνα με διαρροές ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ από τις αρχές Ιουλίου για να ενταχθεί στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Να θυμίσουμε ότι οι συμμετέχοντες στο Love Island θα φύγουν για την Τενερίφη στα μέσα του Σεπτέμβρη. Το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα. Στο ΣΚΑΙ θέλουν να κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να αποτελέσει δυνατό lead in στο δυνατό χαρτί του καναλιού, το Survivor All Star.

Στην Τενερίφη θα γίνουν τα γυρίσματα και ήδη η παρουσιάστρια μαζί με τους συμμετέχοντες ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Κρατάνε πολύ καλά τις διαρροές μακριά μέχρι τώρα στην παραγωγή.

Αδιάφοροι οι συμμετέχοντες και τώρα τρέχουν

Δεν περνούν και τις πιο ευχάριστες μέρες τα στελέχη της «Silverline mediaproductions» του Νίκου Κάλλη που «τρέχει» την παραγωγή του «Love Island» για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το δημοσίευμα του primetime.

Δεν είναι μόνο το ότι έχασαν από τα χέρια τους το «I am celebrity get me out of here», το οποίο το εξασφάλισε το κανάλι του Φαλήρου και το ανέθεσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά ισχυρό πονοκέφαλο προκαλεί και το ζήτημα των παικτών για το νέο ριάλιτι αγάπης που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το δυναμικό των παικτών που έχουν εξασφαλίσει με βασικό μειονέκτημα πως κανένας τους δεν έχει πραγματικό κίνητρο να βρει τον έρωτα. Κάτι που στο «Power of love» δεν αποτελούσε τόσο πρόβλημα λόγω της δομής της εκπομπής, αλλά στο «Love Island» που λειτουργεί με 24ωρη καταγραφή, είναι κάτι που φοβούνται πως αργά ή γρήγορα θα γίνει ξεκάθαρο στο τηλεοπτικό κοινό.

Νέο κάστινγκ,,,και αν τους κάτσει…

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα στελέχη της εταιρείας παραγωγής έχουν αναθέσει σε όλους τους εργαζόμενους του project, να είναι συνεχώς alert ώστε να «ψαρέψουν» πρόσωπα που θα τους ενδιέφερε να μπουν στο παιχνίδι. Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν την αναχώρησή τους για την Τενερίφη.

Η εύρεση παικτών με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες είναι δύσκολη και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί και μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ώστε να γίνουν προσθήκες που θα βελτιώσουν κάπως το τελικό αποτέλεσμα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ