To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση

Ο ΣΚΑΙ έρχεται με κέφια στην νέα τηλεοπτική σεζόν και το ριάλιτι που θα προβάλλει – ένα ακόμα- θέλει να του φθάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Μιλάμε για τοLove Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που θα ρίξει στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Γνωστό ότι θα έχει την Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης.




Ο ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει για τα γυρίσματα την συνταγή από το Survivor. Κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προβολή του.

Η ώρα έναρξής του έχει προγραμματιστεί για τις 22.40.

Να πούμε επίσης εδώ ότι υπολογίζουν τα επεισόδια του ριάλιτι να παίζουν μέχρι τα Χριστούγεννα και να δώσει μια καλή πάσα στο δυνατό χαρτί που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ και δεν είναι άλλο από το Survivor All Star.

Αυτοί είναι οι 10 παίκτες του «Love Island»
Όμως, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του καναλιού του Φαλήρου ετοιμάζουν μία έκπληξη. Ποια θα είναι αυτή; Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Love Island δηλαδή θα υπάρχει live σχολιασμός. Ένας άνθρωπος δηλαδή  που με σαρκαστικό και καυστικό τρόπο να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται. Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο.

Το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις 26 του μήνα. Στο ΣΚΑΙ θέλουν να κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να αποτελέσει δυνατό lead in στο δυνατό χαρτί του καναλιού, το Survivor All Star.

Βέβαια κρατήστε ότι θα μπουν και νέοι παίχτες, αφού ακόμα γίνονται κάστινγκ, αλλά και μεταγραφές για γνωστά ονόματα που θα ανεβάσουν ψηλά την τηλεθέαση.

Οι μισθοί των παικτών του Love Island

Το παιχνίδι θα είναι αρκετά διαδραστικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι παίκτες θα αναγκαστούν να εκθέσουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή, όπως συμβαίνει άλλωστε σε κάθε ριάλιτι. Μόνο που εδώ, στόχος του παιχνιδιού, είναι να ερωτευτούν και να βρουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Κάπως έτσι, τα πράγματα θα είναι αρκετά ζόρικα για πολλούς από αυτούς. Μαζί με τα ζόρια όμως έρχονται και οι δυνατοί μισθοί.

Η εταιρεία παραγωγής έχει επενδύσει στο ριάλιτι που στο εξωτερικό κάνει ήδη πολύ μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και έτσι προσφέρει στους διαγωνιζόμενους κοντά στα 500 ευρώ την εβδομάδα, ποσό που ανέρχεται κοντά στα 2.000 ευρώ το μήνα!

Τα πράγματα είναι απλά, όσο περισσότερο κάτσεις, τόσο περισσότερα λεφτά θα βγάλεις. Αυτός ή αυτή που θα κερδίσει, θα έχει +50.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του! Όχι και άσχημα για να ζεις σε μία βίλα στην Τενερίφη! (Από το TV24)

Τα πρώτα πλάνα της βίλας του έρωτα!




Γνωρίστε τους παίχτες του ριάλιτι! 

Βασίλης Ντάφος




Αλέξανδρος Λουσάι




Γιώργος Κόρκας




Θοδωρής Κοντολέων




Γιώργος Γεωργίου




Αναστασία Σιδηροπούλου




Κλαούντια Πένκα




Χριστίνα Μητσάκου




Νίκη Ηλιοπούλου




Μαρία Αστόγλου




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι