To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που 'εριξε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα για πολλούς λόγους.

Ο ΣΚΑΙ  με κέφια την νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε το ριάλιτι “Love Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

 Τρίτη με Σάββατο στις 23.15 Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που ‘εριξε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα για πολλούς λόγους.

Το πρώτο και κυριότερο το κάστινγκ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, που είχαν τα τηλεθεατόπουλα. Πολύ μέτριοι οι χαρακτήρες και από εμφάνιση δεν τρελαθήκαμε.

Η παρουσιάστρια δεν δείχνει να εχει κολλήσει στο πετσί του ρόλου της, και πολλά σχόλια για το απότομο αδυνάτισμα, και πολλες οι θεωρίες συνομωσίας.

Η τηλεθέαση άμεσα πήγε σε μονοψήφιο νούμερο (Δες εδώ την τηλεθέαση της Παρασκευής)

Φυσικά οι δικαστές στο Twitter που δεν τους ξεφεύγει τίποτα έκαναν ένα έκτακτο δικαστήριο, και έδωσαν την πρώτη καταδικαστική απόφαση στο ριάλιτι, περιμένοντας να αλλάξει κάτι άμεσα, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Σας τα είχαμε γράψει ότι και η παραγωγή ψαχνόταν πολύ πριν την πρεμιέρα, και άνοιξε ξανά τα κάστινγκ και προσπαθούν για επώνυμες καταστάσεις.

Μερικά από τα πολλά καταδικαστικά σχόλια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα