Η Δέσποινα Βανδή ζει τον έρωτα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβει. Οι δυο τους πλέον είναι αχώριστοι και οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γνωστός τραγουδιστής συνοδεύει την ερμηνεύτρια και στο J2US, όπου η η Βανδή είναι στην κριτική επιτροπή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο επεισόδιο του Σαββάτου ήταν στο πλευρό […]

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον έρωτα της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβει. Οι δυο τους πλέον είναι αχώριστοι και οι κοινές τους εμφανίσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο γνωστός τραγουδιστής συνοδεύει την ερμηνεύτρια και στο J2US, όπου η η Βανδή είναι στην κριτική επιτροπή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης στο επεισόδιο του Σαββάτου ήταν στο πλευρό της συντρόφους του. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στα παρασκήνια του παιχνιδιού και μετά το τέλος αναχώρησαν μαζί. Η κάμερα του Mega τους… τσάκωσε και τα πλάνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Η Ελένη Βουλγαράκη, που πέρασε από το σόου, έκανε και περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.

Η Δέσποινα Βανδή έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα και τη φετινή σεζόν, αλλά δεν χάνει ευκαιρία να περνάει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έτσι, εκμεταλλεύεται και την παραμικρή στιγμή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν «ξεκολλάει» από τη γνωστή ερμηνεύτρια και γι αυτό την ακολουθεί ακόμη και στο J2US.

Η Δέσποινα Βανδή τις Κυριακές τραγουδάει σε μαγαζί στην Κύπρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης ακολουθεί κι εκεί και βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα. Ένας θαμώνας απαθανάτισε τη στιγμή, που Μπισμπίκης και Βανδή τραγουδούσαν αγκαλιασμένοι, με τον ηθοποιό να την… πνίγει στα λουλούδια.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του και χαρακτηριστικό είναι ότι φιλήθηκαν και στη σκηνή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ