Ο Νίκος Μουτσινάς σε κάθε εκπομπή του δείχνει το ταλέντο του στο τραγούδι. Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο J2US. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Σταμάτη Φασουλή, που είναι κριτής στο show. Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». O κριτής του […]

Ο Νίκος Μουτσινάς σε κάθε εκπομπή του δείχνει το ταλέντο του στο τραγούδι. Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται ότι θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο J2US. Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Σταμάτη Φασουλή, που είναι κριτής στο show.

Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι». O κριτής του J2US έκανε σχόλια για τη φωνή του γνωστού παρουσιαστή. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η φωνή του μοιάζει με του Νίκου Κοκλώνη (παρουσιαστή του J2US).

Η απάντηση που έδωσε ο Μουτσινάς  έφερε την αποκάλυψη. Ο γνωστός παρουσιαστής άφησε να εννοηθεί ότι θα κάνει εμφάνιση στο J2US. «Εμείς θα τα πούμε σύντομα και θα ήθελα εκείνη την ημέρα με όλη σου την αγάπη να πεις τα καλύτερα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα