Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ακόμα και αυτό του Ηλία Ψινάκη, που είναι και καλός φίλος με τον Νίκο Κοκλώνη, και πολλά άλλα.

Στο τρέξιμο μετά τις διακοπές ο Νίκος Κοκλώνης. Ο  Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής ψάχνει τον 4ο κριτή του σόου, και πολλά ονόματα λέγονται και γράφονται.

Το είδε αυτό ο Νίκος Κοκλώνης και αποφάσισε πριν λίγο καιρό να τους τρολάρει όλους.

Ανέβασε λοιπόν στόρι στο instagram με θέμα τα επεισόδια, για την ανάληψη της θέσης του νέου βασιλιά των Ζουλού.

Με τίτλο «Θρόνος για τρεις στους Ζουλού: Φόβοι για επεισόδια στην ενθρόνιση του νέου βασιλιά» ήταν η δημοσίευση.  «Το ίδιο και για τη τέταρτη καρέκλα του Just». Με υπονοούμενα και emoji γέλιου ήταν ο σχολιασμός του παραγωγού του μουσικού σόου. Οι φήμες πήραν φωτιά για την καρέκλα, μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπακοδήμου από τη κριτική επιτροπή του σόου.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ακόμα και αυτό του Ηλία Ψινάκη, που είναι και καλός φίλος με τον Νίκο Κοκλώνη, και πολλά άλλα. Και τελικά μετά την τρολιά σας έχουμε παρακάτω το όνομα.

Κοκλώνης

Αλλά πέρασαν οι μέρες και τελικά βρέθηκε και ο τέταρτος…κριτής για το σόου.

Σε δύο ονόματα είχε καταλήξει και μιλάμε για την Καίτη Γαρμπή και την Έλλη Στάη. Η δεύτερη δεν μπορούσε εξαιτίας άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ετοιμάζει δυνατή μεταγραφή με Έλλη Στάη το Action24!

Τελικά η Καίτη Γαρμπή θα συμπληρώσει την τετράδα των κριτών και ο παρουσιαστής έχει τώρα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες να κοιτάξει.

Άλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε δυνατά ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις. Το έχει αυτό με τις εκπλήξεις ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ