Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε δυνατά ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις. Το έχει αυτό με τις εκπλήξεις ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός.

Στο τρέξιμο μετά τις διακοπές ο Νίκος Κοκλώνης. Ο  Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής βρήκε τον 4ο κριτή του σόου, και επίσης 19 συμμετέχοντες για το σόου.

Τελικά η Καίτη Γαρμπή θα συμπληρώσει την τετράδα των κριτών και ο παρουσιαστής έχει τώρα τις υπόλοιπες εκκρεμότητες να κοιτάξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε δυνατά ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις. Το έχει αυτό με τις εκπλήξεις ο αγαπημένος παρουσιαστής και παραγωγός.

Πάρτε μια γεύση με τα πρώτα ονόματα.

Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση, Μπέσσυ Αργυράκη, Γιώργος Ασημακόπουλος, Θέλξη, Σάκης Κατσούλης, Άρης Πετράκης, Βίκυ Κουλιανού, Βασίλης Πορφυράκης, Ματίνα Νικολάου.

Κοντά στις υπογραφές βρίσκονται και οι Σοφία Αρβανίτη, Σοφία Βόσσου, Λίτσα Γιαγκούση, Σώτης Βολάνης, Ανθή Σαλαγκούδη, Valentino, Παύλος Σταματόπουλος και Σαμπρίνα.




Καλεσμένοι στην εκπομπή βρέθηκαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, οι οποίοι μίλησαν για το J2US αλλά και την προσωπική τους ζωή. Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε στην κομμωτική, στο σκυλάκι που υιοθέτησε, στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και στην μητέρα του που την έχει χάσει εδώ και 16 χρόνια. Από την μεριά της η Χαρά Βέρρα μίλησε για τις κόρες της, ενώ αποκάλυψε ότι όταν πηγαίνει στα πανηγύρια την ρωτούν συνέχεια για τον Τρύφωνα.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ