Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε με πολύ σούσουρο για τα τελικά αποτελέσματα. Λάδι στην φωτιά έριξε η Ελένη Δήμου. Πιο συγκεκριμένα: «Την επόμενη φορά φωναξτε με σε κάτι, που δεν είναι στημένο», έγραψε σε ανάρτησή της η Ελένη Δήμου, μετά από το τέλος του «J2US», η οποία και “κατέβηκε” λίγο αργότερα.  Είχαμε δικαιολογημένα πολλες αντιδράσεις […]

Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε με πολύ σούσουρο για τα τελικά αποτελέσματα. Λάδι στην φωτιά έριξε η Ελένη Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα:

«Την επόμενη φορά φωναξτε με σε κάτι, που δεν είναι στημένο», έγραψε σε ανάρτησή της η Ελένη Δήμου, μετά από το τέλος του «J2US», η οποία και “κατέβηκε” λίγο αργότερα. 

Είχαμε δικαιολογημένα πολλες αντιδράσεις από πολύ κόσμο, αφού το σχόλιο της Κας Δήμου έριξε λάδι στην φωτιά.

Η Ελένη Δήμου και οι λόγοι που την οδήγησαν στο J2US

Η Ελένη Δήμου, οι λόγοι που την οδήγησαν στο J2US, η αδιαφορία της παραγωγής & το παράπονο για το ότι δεν είπε τραγούδια που θα ήθελε.

Αλλά πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ στην εκπομπή «Στούντιο 4» και εκεί αναφέρθηκε στην καριέρα της.

«νιώθω χορτασμένη από την αγάπη του κόσμου, το εισπράττω ακόμα».
«Ήταν και για εμένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση».
Δείτε εδώ όλη την συνέντευξη της Ελένης Δήμου
Η Ελένη Δήμου στον καναπέ του «Στούντιο 4» – Μέρος Α. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Η Ελένη Δήμου στον καναπέ του «Στούντιο 4» – Μέρος Β’

Λογικό να έρθει η απάντηση του Κοκλώνη στα σχόλια της Κας Δήμου.

«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί -κ δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες . Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ