Ο Νίκος Κοκλώνης πάει να κλείσει ένα από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής showbiz.

O Νίκος Κοκλώνης κάνει ήδη τα πλάνα του για την επόμενη του παραγωγή. Το J2US, πριν λίγες μέρες έριξε αυλαία και ήδη ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός έχει πάρει «φωτιά» και κατατροπώνει κάθε του αντίπαλο. Κάνει συμφωνίες με πολύ δυνατά ονόματα, κάνοντας του υπόλοιπους παραγωγούς να μένουν με άδεια χέρια.

Μπορεί να μην είναι στο χώρο πολλά χρόνια, όπως οι υπόλοιποι αλλά έχει καταφέρει και κλείνει στις παραγωγές που κάνει τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Φαίνεται πως έχει μάθει το κόλπο και τη συνταγή της μεγάλης επιτυχίας.

Έτσι, έχει ξεκινήσει να προσεγγίζει έναν από τους πρωταγωνιστές της πολύ επιτυχημένης σειρά «Σασμός». Ο λόγος για τον Κώστα Νικούλι ή αλλιώς τον «Πέτρο Βρουλάκη» του σίριαλ.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του θέλουν να ξεκινήσει ο νέος κύκλος του J2US ακόμα και μέσα στην άνοιξη. Ο ALPHA ακόμα δεν έχε δώσει το ΟΚ. Πάντως, αν ο Κώστας Νικούλι συμφωνήσει, ο τηλεοπτκός παραγωγός θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Δεδομένου, ότι ο νεαρός ηθοποιός αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Οι προτάσεις που του γίνονται διαδέχεται η μία την άλλη. Μένει να δούμε πως θα του φανεί η συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ