Συνεχίζεται με κάθε επισημότητα το νέο J2US ο Νίκος Κοκλώνης

Συνεχίζεται με κάθε επισημότητα το νέο J2US ο Νίκος Κοκλώνης. Ο  Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής παρουσίασε ένα λαμπερό σόου.

Δυνατά ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις.

Ήδη τα ζευγάρια έκαναν την τρίτη τους εμφάνιση και το κοινό διάλεξε τους αγαπημένους του.

Τα δεκαπέντε διαγωνιζόμενα ζευγάρια έδωσαν ξανά τον κορυφαίο τους εαυτό ώστε να κερδίσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό του λαμπερού μουσικού σόου.

Στην κορυφή της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής ήρθαν η Didi και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ενώ στην τελευταία ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Οι τηλεθεατές έμελλε και πάλι να κρίνουν την εξέλιξη του J2US και ποιο ζευγάρι θα έπρεπε να φύγει σε αυτό το live. Έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε μαζί με τα ζευγάρια για να προχωρήσει στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το σκορ των  κριτών και τηλεοπτικού κοινού, στο J2US δεν θα διαγωνιστούν και πάλι ο Σπύρος Νικολαϊδης και η Θέλξη. «Εγώ δεν φεύγω, θα ξανάρθω το άλλο Σάββατο! Ήταν πολύ λίγο και θέλω να έρθω και το άλλο Σάββατο» έσπευσε να πει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ