Το J2US ξεκίνησε μία ακόμα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον Νίκο Κοκλώνη. Στην μεγάλη πρεμιέρα είδαμε ορισμένα  ζευγάρια που ξεχώρισαν και κάποια άλλα να θέλουν ακόμα πολύ δουλειά. Ο Νίκος Κοκλώνης τα είχε όλα στην εντέλεια, και όλα πήγαν ιδανικά. Περιμένουν όλοι οι φαν του σόου την σημερινή ημέρα. Τα ζευγάρια είναι […]

Το J2US ξεκίνησε μία ακόμα σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τον Νίκο Κοκλώνη. Στην μεγάλη πρεμιέρα είδαμε ορισμένα  ζευγάρια που ξεχώρισαν και κάποια άλλα να θέλουν ακόμα πολύ δουλειά.

Ο Νίκος Κοκλώνης τα είχε όλα στην εντέλεια, και όλα πήγαν ιδανικά. Περιμένουν όλοι οι φαν του σόου την σημερινή ημέρα.

Τα ζευγάρια είναι τα εξής: Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη Μάρα Μεϊμαρίδη – Stan Ιωάννα Τούνη – Νικηφόρος Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα Super Κική – Γιώργος Βελισσάρης Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου

Έκλεψε τις εντυπώσεις η εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν στο Green Room του J2US, αν και βρίσκεται στον μήνα της.

Σήμερα όλοι οι φίλοι του σόου περιμένουν για να δουν πως θα παρουσιαστούν τα ζευγάρια σε κανονικές συνθήκες, αφού θα έχουμε βαθμολογία.

Λαμπερό όνομα και απόψε

Μετά τον Βασίλη Καρά που έφερε στην πρεμιέρα ο Νίκος Κοκλώνης ξαναχτυπά με δύο ακόμα ονόματα. Τραγουδιστές από το πάνω ράφι που θα ξεσηκώσουν με τις επιτυχίες τους.

Έχει κλείσει δύο μεγάλα ονόματα, και ο ένας που θα εμφανιστεί σήμερα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, και θα είναι μαζί και ο Πέτρος Ιακωβίδης;

Δυνατές καταστάσεις αναμένουμε σήμερα,

Απουσίες λόγο κορονοιού

Αλλά όπως μαθαίνουμε ο κορονοιός χτύπησε τους συμμετέχοντες. Μπορεί η παραγωγή να παίρνει όλα τα μέτρα και να γίνονται όλα τα τεστ, αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τις ζωές των διαγωνιζόμενων στις κανονικές τους ζωές.

2 με 3 ζευγάρια λέγεται ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και δεν θα συμμετέχουν στον σημερινό σόου.

Επίσημα από την παραγωγή ακόμα δεν έχουν δώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν