To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame.  Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame […]

To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame.  Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame και θα καταγράφονται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.  Κάθε εβδομάδα, στα ζωντανής μεταδόσεως επεισόδια  του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Live Gala), μετά από σχετική διαδικασία ψηφοφορίας, ένας από τους Συμμετέχοντες θα αποχωρεί έως ότου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής στο τελευταίο επεισόδιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.  Ο νικητής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Ο δρόμος για τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ, το House of Fame άνοιξε, το σόου ξεκινάει.»

Αλλά στο επεισόδιο του House of Fame La Academia που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα θα δούμε και το… πρώτο φιλί ανάμεσα σε δύο παίκτες!

Ο Στέφανος και η Μαριάννα που είχαν έρθει κοντά ήδη από την πρώτη μέρα μέσα στο σπίτι του μουσικού ριάλιτι μπορεί να είχαν απομακρυνθεί τις τελευταίες μέρες, και σε αυτό είχαν βάλει το χεράκι τους τα υπόλοιπα αγόρια, όμως τα αισθήματά τους είναι πιο δυνατά!

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο του House of Fame τη Δευτέρα στις 18.15 στον ΣΚΑΪ θα τους δούμε σε μία ακόμα τρυφερή συζήτηση η οποία καταλήγει και στο πρώτο τους φιλί!

Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι σε αυτή την εξέλιξη;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για House of fame

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν