To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame Spoiler.  Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame και θα […]

To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame Spoiler. 

Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame και θα καταγράφονται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.  Κάθε εβδομάδα, στα ζωντανής μεταδόσεως επεισόδια  του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Live Gala), μετά από σχετική διαδικασία ψηφοφορίας, ένας από τους Συμμετέχοντες θα αποχωρεί.  Μέχρι τελικά να αναδειχθεί ο τελικός νικητής στο τελευταίο επεισόδιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 

Ο νικητής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Ο δρόμος για τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ, το House of Fame Spoiler άνοιξε, το σόου ξεκίνησε.»

Έφτασε η ώρα της μεγάλης αλλαγής για τους σπουδαστές και δυστυχώς οι αντιδράσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ο Beauty Expert Παντελής Τουτουντζής επισκέφθηκε το σπίτι του House of Fame συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του και κορυφαίο Hair Stylist Χρήστο Μπαϊραμπά.  Σκοπος τους να “μεταμορφώσουν” τους σπουδαστές και να τους κάνουν το look που αρμόζει στον καθένα χωριστά.

Στην αρχή ήταν όλοι διστακτικοί και αρνητικοί, ιδίως οι κοπέλες που δεν ήθελαν να αποχωρηστούν τα μακριά μαλλιά τους.

Τελικά, ο Άρης Βανταράκης, η Χρύσα Μαλακόζη και δύο ακόμα μαθητές αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών.  Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμαθητές τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για House of fame

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ