House of Fame Spoiler (25/05):  Αναμένουμε με αγωνία τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον νικητή του μουσικού ριάλιτι. Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του House of Fame. Ο παίκτης που επέλεξαν οι κριτές του House of Fame ήταν η Βένια Καραγιαννίδου. […]

House of Fame Spoiler (25/05):  Αναμένουμε με αγωνία τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τον νικητή του μουσικού ριάλιτι. Νέα δεδομένα και εξελίξεις που μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στο να μάθουμε ποιος τελικά θα είναι ο νικητής του House of Fame.

Ο παίκτης που επέλεξαν οι κριτές του House of Fame ήταν η Βένια Καραγιαννίδου. Σίγουρα μία παίκτρια που ξεχώρισε με τις δυνατότητές της και άξιζε το προνόμιο που της έδωσαν.

Προκρίθηκαν ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ο Άρης Βανταράκης, ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο Jimmy Sion και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας. Μαζί στον μεγάλο τελικό και η Βένια Καραγιαννίδου που είχε εξασφαλίσει μία θέση στην εξάδα του τελικού από το προηγούμενο live.

Αλλά λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό είχαμε σοβαρό θέμα με τον Άρη Βανταράκη.

Η τιμωρία του Άρη

Ποιο συγκεκριμένα στην χθεσινή πρόβα σε κάποιο διάλλειμα βρήκε το κινητό μιας χορεύτριας και χωρίς δεύτερη σκέψη το χρησιμοποίησε και μπήκε στον λογαριασμό του στο instagram.

Ο διευθυντής της ακαδημίας Πάνος Μεταξόπουλος είπε ότι αν αυτό είχε γίνει στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ο Βανταράκης θα είχε αποβληθεί άμεσα από την ακαδημία. Αλλά τώρα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό την γλύτωσε με μικρή ποινή.

Δηλαδή θα κάνει πρόβες μόνος του, δεν μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα, και δεν θα έχει καμιά επικοινωνία με τους καθηγητές του.

Για να δούμε πόσο θα του στοιχήσει όλο αυτό στον μεγάλο τελικό.

Η Κόνη αποχώρησε από την ακαδημία – Οι αυστηρές κριτικές, οι φιλίες και το φλερτ του Σπετσιώτη

Η ανάθεση των τραγουδιών του τελικού

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για House of fame

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν