To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame Spoiler.  Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame και θα […]

To House of Fame La Academia είναι ένα διαδραστικό reality show (ΣΚΑΙ) που αναζητά νέα μουσικά ταλέντα στο τραγούδι. Οι Συμμετέχοντες, που θα επιλεγούν, θα λάβουν μέρος για πέντε μήνες σε μια υψηλών προδιαγραφών εκπαιδευτική εμπειρία στην Ακαδημία του House of Fame Spoiler. 

Οι Συμμετέχοντες  κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διαβιώνουν στην Ακαδημία του House of Fame και θα καταγράφονται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.  Κάθε εβδομάδα, στα ζωντανής μεταδόσεως επεισόδια  του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (Live Gala), μετά από σχετική διαδικασία ψηφοφορίας, ένας από τους Συμμετέχοντες θα αποχωρεί.  Μέχρι τελικά να αναδειχθεί ο τελικός νικητής στο τελευταίο επεισόδιο του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. 

Ο νικητής του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Ο δρόμος για τη δόξα περνάει από τον… ΣΚΑΪ, το House of Fame Spoiler άνοιξε, το σόου ξεκίνησε.»

Πλησιάζοντας το 3ο Live όλοι οι σπουδαστές πέρασαν την καθιερωμένη διαδικασία για τον πιο αδύναμο παίχτη.

Φυσικά είχαμε για μια ακόμα φορά εντάσεις, γκρίνιες και τσακωμούς. Αλλά το σημαντικό ήταν η εμφάνιση του Πάνου Μεταξόπουλου που ανακοίνωσε όλα όσα αφορούν την ψηφοφορία. 

Ενημέρωσε λοιπόν ότι η την Ελενα Ροϊνού ψηφίστηκε ως σπουδάστρια που δεν μπορεί να βρίσκεται στην ακαδημία.. Η σπουδάστρια ξέσπασε σε λυγμούς.

Δύο νέοι σπουδαστές

Στην ακαδημία έκαναν την εμφάνιση τους ο Μηνάς και η Έλενα. 

Η Έλενα είναι 28 χρονών και δήλωσε αποφασισμένη να παλέψει και να είναι ανταγωνιστική, και μάλιστα πέταξε την ατάκα “ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος”

Ο Μηνάς 23 ετών σπουδάζει για Πολιτικός Μηχανικός και είναι στον χώρο του μόντελινγκ. Από 8 χρονών είναι στον χώρο της μουσικής.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές)Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για House of fame

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ