Τρεις νέοι χαρακτήρες θα "εισβάλλουν" στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Η “Γη της Ελιάς” μετά την αγάπη που γνώρισε από το τηλεοπτικό κοινό έρχεται τον Οκτώβριο με σκοπό να καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές στις οθόνες του.

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς του MEGA θα δούμε και κάποια νέα πρόσωπα που θα ενσαρκώνουν νέους ρόλους. Τι λέτε πάμε να ρίξουμε μια ματιά;

Ράινα

Η Ράινα είναι μια νεαρή κοπέλα πολύ γλυκιά και καλοσυνάτη αλλά αν χρειαστεί γίνεται πολύ δυναμική. Είναι ένα από τα πρόσωπα που θα φέρουν αλλαγές στη Μάνη. Η Ράινα έχει ανάγκη από δουλειά και χρήματα και ψάχνει κάπου να εργαστεί. Στο χωριό της Λακωνίας θα ανοίξει ένα περίεργο μπαρ. Η νεαρή κοπέλα θα ξεκινήσει τελικά δουλειά εκεί ως χορεύτρια. Παράλληλα, η Αλκμήνη δέχεται να μείνουν μαζί προκειμένου να μοιράζονται και τα έξοδα και σιγά σιγά γίνονται και φίλες. Πολλοί είναι οι κάτοικοι της Μάνης που κοιτούν με μισθό μάτι την νεαρή κοπέλα. Ο Πότης μάλιστα είναι και εξαιρετικά αντίθετος με αυτή την συγκατοίκηση. Στο ρόλο της Ράινας σύμφωνα με πληροφορίες θα δούμε την Μελίνα Κόντη.

Η Γη της Ελιάς

Κατερίνα

Συνεχίζουμε με τον επόμενο ρόλο που θα δούμε σε λίγους μήνες να μπαίνει στην σειρά “Η Γη της Ελιάς”. Πρόκειται επίσης για μια νεαρή κοπέλα η οποία έρχεται στη Μάνη από το πουθενά. Η Κατερίνα, η κοπέλα στην οποία αναφερόμαστε ήταν η κολλητή φίλη της Στέλλας. Ο θάνατος της κόρης της Χάιδως συγκλόνισε τους πάντες. Η Στέλλα μοιραζόταν τα πάντα στην Κατερίνα και έτρεχε σε εκείνη για τα προβλήματα της. Η Ελισάβετ Γιαννακού, η οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο της Κατερίνας, επισκέπτεται την Χάιδω. Η νεαρή κοπέλα θα της πει ότι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και κινδυνεύει η ζωή της. Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλά είναι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Η Γη της Ελιάς

Βιολέτα

Πάμε τώρα και σε έναν ακόμα ρόλο που έρχεται να ταράξει τους πρωταγωνιστές της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Η Βιολέτα εμφανίζεται στη Μάνη επειδή εξαφανίστηκε μια φίλη της. Οι πρωταγωνιστές θα της επιβεβαιώσουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες απαγωγές. Η Βιολέτα είναι όμορφη, χαμογελαστή και ήταν μαζί με την Βασιλική στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βασιλική και ο Φίλιππος θα την φιλοξενήσουν. Η Φιλιώ Κυριάκου, η νεαρή ηθοποιός που θα δούμε στο ρόλο της Βιολέτας αρχίζει να δημιουργεί προβλήματα στο ζευγάρι. Μέχρι που θα φθάσει άραγε;

Η Γη της Ελιάς

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν