Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Κυριάκου στη σειρά!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Κυριάκου στη σειρά!

Η γη της ΕλιάςΗ σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος του Κυριάκου στη σειρά!

Η Δήμητρα ξεκινάει τις έρευνες στο σπίτι του Κυριάκου, αποφασισμένη να βάλει ένα τέλος σε αυτή την ανατριχιαστική υπόθεση, στην γη της ελιάς. Όσο προσέχει την μικρή Φιλιώ, συνειδητοποιεί πως το κορίτσι αυτό κουβαλάει ένα τεράστιο φορτίο μέσα της, για το οποίο και δε μιλά.Η αστυνόμος μπαίνει στο δωμάτιο του Κυριάκου κι εντοπίζει μικροσκοπικά σέξυ εσώρουχα. Ο πανικός της είναι τεράστιος. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε περίμενε να αντικρίσει με τα μάτια της.. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αντικείμενα στο δωμάτιό του;Την επόμενη μέρα, η Δήμητρα αποφασίζει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, αγνοώντας το γεγονός πως ο Κυριάκος θα εντοπίσει τα ίχνη της στην κρεβατοκάμαρά του, στην γη της ελιάς.Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο δωμάτιό του και παρατηρεί τα μαξιλάρια. Παραδόξως, στο διπλό κρεβάτι φαίνεται πως και οι δύο πλευρές είναι χρησιμοποιημένες.

Το ένα μαξιλάρι έχει βαθούλωμα και δε μυρίζει το άρωμα του Κυριάκου!
Αυτό σημαίνει πως κάποιος άλλος κοιμήθηκε δίπλα του το βράδυ! Η αγωνία κορυφώνεται στα ύψη. Η Δήμητρα προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει, αλλά δυστυχώς τα στοιχεία δεν είναι επαρκή..Μη μπορώντας να αποδείξει κάτι με αυτά, η Δήμητρα σπεύδει στον Κουράκο, για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνος, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, παίρνει την άδεια από τον εισαγγελέα, για να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες στο σπίτι του Κυριάκου.

Τότε, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι βρωμιές του συγκεκριμένου ανθρώπου. Οι αρχές παρατηρούν από τις κάμερες πως ο άντρας αυτός, πράγματι παρενοχλούσε την μικρή Φιλιώ. Όπως επισήμανε ο ίδιος, του θύμιζε την.. γυναίκα του!Η αστυνομία μπουκάρει μέσα στο σπίτι και σφραγίζει το τέλος του Κυριάκου, στην γη της ελιάς. Ο άντρας αυτός συλλαμβάνεται, οδηγείται στη φυλακή με βαριές κατηγορίες και η Φιλιώ μεγαλώνει ευτυχισμένη, πλάι στον αγαπημένο της παππού..


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ