Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιοι δεν πάνε στον γάμο Λυκούργου – Χάιδως;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιοι δεν πάνε στον γάμο Λυκούργου – Χάιδως;

Η γη της ΕλιάςΗ σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποιοι δεν πάνε στον γάμο Λυκούργου – Χάιδως;

Η Χάιδω και ο Λυκούργος πηγαίνουν στο Δημαρχείο, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, στην γη της ελιάς. Ο Λυκούργος κάνει πρόταση γάμου στη Χάιδω και της τονίζει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.Εκείνη του χαμογελάει, λέει το ναι και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Η χαρά όλων δε κρύβεται. Ο Λυκούργος είναι έτοιμος να δώσει την ευχή του και να ενώσει με τα δεσμά του γάμου τους δύο πρωταγωνιστές. Μόνο που.. δε θα παρευρεθούν όλοι σε αυτή την τελετή.Δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα, δε θα εμφανιστούν στον γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως, στην γη της ελιάς.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Στεφανέα, ο οποίος έχει μπει στρατό και δε μπορεί να πάρει άδεια, για να παρευρεθεί στο ευχάριστο αυτό πάρτι.Ένα άλλο άτομο που θα αρνηθεί να πάει στο Δημαρχείο, είναι η Μαργαρίτα. Μετά τα τελευταία φρικτά γεγονότα, δεν είναι σε θέση να πηγαίνει σε γάμους και να συμπεριφέρεται σα να μη τρέχει τίποτα.Έτσι, ζητά κατανόηση από το ζευγάρι και τους παρακαλάει να μη την υπολογίζουν αυτή την ημέρα. Η Χάιδω και ο Λυκούργος κάνουν την καρδιά τους πέτρα, αλλά δεν επιμένουν, στην γη της ελιάς. Γνωρίζουν πως η Μαργαρίτα θα δυσκολευτεί να σταθεί ξανά στα πόδια της…


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ