Η Γη της Ελιάς Spoiler | O Κωνσταντίνος θέλει να φύγει για Αθήνα!

Η γη της Ελιάς – Εμφύλιος στην οικογένεια Βρεττάκων: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μυρτάλη, ηττημένη και πιο μόνη από ποτέ, μάταια γυρεύει παρηγοριά στον Αλέξη, ο οποίοςπαίρνει το αίμα του πίσω για όλες τις προσβολές που έχει ακούσει από κείνη. Την ίδια ώρα, ηΜαρία του βάζει «χέρι» για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μαργαρίτα και απαιτεί να τηναφήσει να φτιάξει τη ζωή της.

Ο Κωνσταντίνος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να απαλλαγεί από το κύκλωμα, ζητά από τηνΙσμήνη να μετακομίσουν στην Αθήνα. Ο Μάνος και η Μαρίνα γυρνούν από τις Σπέτσες και η μικρήχαίρεται πολύ με την επιστροφή τους. Στη βάση τους επιστρέφουν και η Χάιδω, με τη Μαργαρίτκαι την Αθηνά.

Ο Κίμωνας απειλεί τον πατέρα του ότι θα παντρευτεί τη Δήμητρα και αργότερα της κάνει πρότασηγάμου. Η Βασιλική τακτοποιεί τις τελευταίες κούτες από τη μετακόμιση και βρίσκει κάτι που θατινάξει την οικογενειακή της ευτυχία στον αέρα.

Επεισόδιο 84 (Δευτέρα 23/1)
Ένα ψέμα του Φίλιππου εξοργίζει τη Βασιλική και κλονίζει την εμπιστοσύνη της, με αποτέλεσμα τοζευγάρι να έρθει σε ρήξη. Αργότερα, η Βασιλική ζητά από τη Μαρίνα τα κλειδιά του παλιού τηςσπιτιού για να μετακομίσει εκεί.

Η Δήμητρα φοράει το μονόπετρο που της αγόρασε ο Κίμωνας και το αρραβωνιασμένο ζευγάριδείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τελεσίγραφο δίνει ο Αποστόλης στην Άννα και τον Λεωνίδα,πιέζοντάς τους να παντρευτούν το συντομότερο δυνατό, αλλιώς ο Λεωνίδας θα πρέπει να φύγειαπό το σπίτι.

Ο Δημοσθένης δεν δέχεται τη Δήμητρα για νύφη του και ο Κίμωνας αποφασίζει να παρατήσει τηδουλειά του και να κάνει ένα δικό του, ανεξάρτητο ξεκίνημα. Παρά τις ενστάσεις του Μάνου, οΙσίδωρος αποφασίζει να κόψει κάθε επαγγελματική συνεργασία με τον Στάθη. Στο μεταξύ, ημεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώνεται και η Μυρτάλη νιώθει προδομένη.

Ο Αλέξης ζητά συγγνώμη από τη Μαργαρίτα για τη συμπεριφορά του, μέσα του όμως δείχνει ναμην την εννοεί. Η Βασιλική μαζεύει τα ρούχα της και φεύγει.

Επεισόδιο 85 (Τρίτη 24/1)
Η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της Μαρίνας και δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει σεδιαζύγιο, παρά τις παρακλήσεις του Φίλιππου να γυρίσει κοντά του. Η είδηση για την υποτιθέμενηαπόπειρα αυτοκτονίας του Κίμωνα συγκλονίζει το χωριό. Πιο συντετριμμένος από όλους είναι οΔημοσθένης, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια πίσω από τον τραυματισμό του γιου του καιβασανίζεται από τις τύψεις.Ο Στάθης και η Αρετή σπεύδουν στο πλευρό της οικογένειας παραμερίζοντας όσα τους χωρίζουπροκειμένου να συμπαρασταθούν στην Ασπασία που καταρρέει. Τραγική φιγούρα και η Δήμητρα,η οποία αρνείται να πιστέψει πως ο Κίμωνας αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ τηςείχε κάνει πρόταση γάμου.

Έτσι, παρακαλεί τον Κουράκο να ξεκινήσει έρευνα. Η Αθηνά, επηρεασμένη από το συμβάν,βρίσκει συμπαράσταση στο πλευρό του Μιχάλη που προσπαθεί απεγνωσμένα να την πλησιάσει.Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την οριστική υιοθεσία της
Αγγελικής.Η κατάσταση υγείας του Κίμωνα επιδεινώνεται ραγδαία στο νοσοκομείο και η Ασπασία με τοΔημοσθένη καλούνται να πάρουν την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους.

Επεισόδιο 86 (Τετάρτη 25/1)
Η είδηση ότι ο Κίμωνας είναι εγκεφαλικά νεκρός συγκλονίζει την οικογένεια. Σε μια στιγμήαδυναμίας, μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ο Δημοσθένης ζητάει συγγνώμη από τον γιοτου και η Ασπασία απορεί με την κίνησή του. Ο Κουράκος ερευνά το όπλο της απόπειρας καιανακαλύπτει ότι έχει αποκτηθεί παράνομα.Φίλοι και συγγενείς συμπαραστέκονται στην οικογένεια, με τη Δήμητρα να μη λείπει λεπτό από τονοσοκομείο. Η Ασπασία αποφασίζει να σπάσει τον πάγο και την πλησιάζει πρώτη, δίνοντάς τηςτην άδεια να δει τον Κίμωνα.Παράλληλα, ο γιατρός προτείνει στην οικογένεια να δωρίσουν τα όργανά του. Ο Δημοσθένης είναιαρνητικός, αλλά η Ασπασία θα πάρει την τελική απόφαση, θεωρώντας πως αυτό είναι κάτι που θαήθελε ο γιος της. Ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Ειρήνη και η Δήμητρα μαζεύονται στην εντατική μεσκοπό να αποχαιρετίσουν τον Κίμωνα

Επεισόδιο 87 (Πέμπτη 26/1)
H Βασιλική δεν πιστεύει τον Φίλιππο και του λέει ότι στο εξής θα μιλάει μόνο με τον Λυκούργο.Παράλληλα, η Μυρτάλη ζητά συγγνώμη από τον Αλέξη για όλα και τον παρακαλάει να της δώσειμια δεύτερη ευκαιρία. Ο Φίλιππος ζητά από τη Μαρίνα να διώξει τη Βασιλική από το σπίτι τηςώστε να επιστρέψει στο δικό τους.
O Γιώργης πηγαίνει από το σπίτι του Δημοσθένη και κάνει μια σειρά ερωτήσεων σε όλους,προσπαθώντας να βγάλει άκρη. Παρά τις ενστάσεις του Δημοσθένη, η Ασπασία καλεί τη Δήμητραστην αγρύπνια του Κίμωνα. Το αποτέλεσμα του τεστ DNA αποδεικνύει ότι ο Φίλιππος και ηΕιρήνη είναι αδέλφια, και η Χάιδω πρέπει να το κρατήσει μυστικό πάση θυσία.Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωνσταντίνο ότι ο Κεφάλας σκότωσε τον Κίμωνα καιαρχίζει να σχεδιάζει την εκδίκησή του.

Σε απόγνωση βρίσκεται η Ειρήνη μετά την απώλεια του αδελφού της και παίρνει χάπια μεαποτέλεσμα να καταρρεύσει μπροστά στη Βασιλική. Ο Φίλιππος βρίσκει τοαποτέλεσμα του τεστDΝΑ στο σπίτι και η Χάιδω αναγκάζεται να του πει όλη την αλήθεια για την η Ειρήνη.

Επεισόδιο 88 (Παρασκευή 27/1)
Ο Φίλιππος μαθαίνει την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και σοκάρεται. Η Χάιδωόμως του ζητά να σεβαστεί το πένθος της οικογένειάς της και να μην κάνει καμία νύξη.Την ίδια ώρα, η Βασιλική σώζει την Ειρήνη από βέβαιο θάνατο και ο Στάθης την εκλιπαρεί να
σταματήσει τις τρέλες, γιατί αυτή θα είναι η χαριστική βολή για τους γονείς της. Στην αγρύπνια τουΚίμωνα, η Ασπασία με τη Δήμητρα στέκονται δίπλα στο φέρετρο και μοιρολογούν.Το ξημέρωμα, όλο το χωριό παρίσταται στην κηδεία του, με την οικογένεια και τη Δήμητρα ναβρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης. Ο Δημοσθένης ορκίζεται να πάρει εκδίκηση από τονΚεφάλα και ο Κωνσταντίνος του δίνει όσες πληροφορίες κατάφερε να συλλέξει.Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν μια ακόμα επίσκεψη στο σπίτι του Ισίδωρου και όλα δείχνουνπως η αναφορά τους θα έχει θετικό πρόσημο. Ο Χρήστος δέχεται απειλές από μπράβους τηςνύχτας που πουλούν προστασία στα μαγαζιά, αλλά εκείνος δεν ενδίδει στις απαιτήσεις τους.


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ