Η Γη της Ελιάς Spoiler | O Αλέξης επιχειρεί να σκοτώσει την Μαργαρίτα!

Η γη της Ελιάς – O Αλέξης επιχειρεί να σκοτώσει την Μαργαρίτα!  Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler | O Αλέξης επιχειρεί να σκοτώσει την Μαργαρίτα!

Για ακόμα μία φορά ο Αλέξης φοράει το γλυκό του πρόσωπο και πλησιάζει την μητέρα του.

Προσποιείται ότι ενδιαφέρεται και ανησυχεί για το πένθος που καλείται να αντιμετωπίσει, ενώπαράλληλα της μιλάει για τα προσωπικά του:

«Μάνα, με τη Μυρτάλη είμαστε πλέον και επίσημα μαζί. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν»Αλλά δεν παίρνει την απάντηση που περίμενε. «Αλέξη, δεν με ενδιαφέρει πλέον τι κάνεις με τηΜυρτάλη. Αγόρι μου, αυτή η σχέση σου το είχα πει είναι προβληματική, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις»,του λέει κι εκείνος αρχικά ξαφνιάζεται, αλλά δεν μπορεί να κρύψει την οργή του.

Την ίδια στιγμή ο Πότης διαδίδει στο χωριό την κοινή εμφάνιση της Μυρτάλης με τον Αλέξη στο καφενείο, ενώ η Μαργαρίτα συναντά την νεαρή και την προειδοποιεί: «Μυρτάλη, δεν ξέρω τι ακριβώς έχετε με τον Αλέξη, αλλά σε παρακαλώ να προσέχεις. Ο Αλέξης είναι ευαίσθητος, μην τολμήσεις να τον πληγώσεις», της τονίζει, αλλά η Μυρτάλη μόνο που δεν ξεσπά σε γέλια: «Ποιος είναι ευαίσθητος;», της λέει και της εξομολογείται: «Κυρία Μαργαρίτα, θα μου επιτρέψετε, αλλά δεν έχετε ιδέα ποιος είναι πραγματικά ο γιος σας».

Λίγο αργότερα ο Αλέξης μαθαίνει τα παραπάνω και έξαλλος καταφτάνει στο σπίτι της μητέρας του:«Ρε, δεν σου έχω πει να μην ανακατεύεσαι στη ζωή μου; Θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», της φωνάζει, χάνει τον έλεγχο και την βουτάει από τον λαιμό για να την πνίξει.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η Μαργαρίτα καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια του και τρομοκρατημένη από την βίαιη επίθεση, αλλάζει τις κλειδαριές για να μην μπορεί να ξανά μπει ο γιος της στο σπίτι και φοβισμένη το βάζει στα πόδια.Στη συνέχεια, μιλάει στην Αθηνά για τον εφιάλτη που έζησε από τον ίδιο της τον γιο και προσωρινά βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της μέχρι να συνέλθει από την λαχτάρα που πέρασε. Απότην άλλη, ο Αλέξης αρχίζει να πνίγεται από τις ενοχές για την συμπεριφορά του και την ψάχνει για να απολογηθεί, όμως η Μαργαρίτα παραμένει στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει…


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)