Η Γη της Ελιάς Spoiler | Η Ευτυχία σε απελπιστική κατάσταση!

Η γη της Ελιάς – Εμφύλιος στην οικογένεια Βρεττάκων: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κίμωνας φέρνει σε πέρας την αποστολή που του ανέθεσε ο πατέρας του, αλλά δυο τύποι τονπαρακολουθούν διαρκώς στην Αθήνα:«Ναι αφεντικό.. είναι ο γιός του Δημοσθένη Καπερνάρου.Είμαστε στημένοι έξω από το σπίτι του. Κατάλαβα.. Όχι δεν θα γίνει τίποτα βιαστικά. Θα σεενημερώσω..»

Ο Θανάσης βάζει και πάλι το χέρι την Αρετή, αυτή τη φορά πουλόντας της ματζούνια για μάγια!Η Μυρτάλη «τρώει πόρτα» και από την Ιουλία καθώς αρνείται ναμεσολαβήσει στον Ισίδωρο γιανα μην της πάρει τις μετοχές.

Ο Άρης έχοντας φτάσει πια σε οικονομικό αλλά κυρίως σε ψυχικό αδιέξοδο δανείζεται 100χιλιάδες ευρώ από τον Δημοσθένη!Ο Κουράκος κλείνει κρυφά από την Ευτυχία ταξίδι για 2 άτομαστην Ρώμη.

Την ίδια ώρα ο Κίμωνας έχει φτάσει στη Μάνη και οι δύο τύποι που τον παρακολουθούν τονβλέπουν να συναντιέται με την Δήμητρα που φοράει τη στολή της αστυνομίας:«Αφεντικό, δενγίνεται στα ίσα! Είμαστε στη Μάνη.. κι ο τύπος τραβιέται με μια μπατσίνα! Να τον φάμε με άλλοτρόπο..»

Η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την απόφασή της για την εγκυμοσύνη:«Λοιπόν.. Αποφάσισα ναρίξω το μωρό.. Το σκέφτηκα πάρα πολύ.. Δεν με υποχρεώνεις εσύ. Δεν είμαι σε θέση αυτή τηστιγμή να μεγαλώσω ένα παιδί. Είμαι υπεύθυνη και θέλω να είμαι παρούσα στη ζωή του.. κι αυτήτη στιγμή δεν γίνεται! Μην νιώθεις ούτε υπόλογος, ούτε αμήχανος απέναντί μου..»Η Ευτυχία σε απελπιστική κατάσταση κάνει εξομολογείται στην Άννα και κάνει το μπαμ:«Δενμπορώ να είμαι με τον Γιώργη ποτέ! Ανάμεσά μας θα υπάρχει πάντα ο φόνος του Ανέστη! Δενγίνεται να είμαστε μαζί και να μην του πω την αλήθεια! Θα του το πω!»

Ο Κίμωνας επιστρέφει οργισμένος στο σπίτι και τα βάζει με τον πατέρα του:«Κακώς με έβαλες σετέτοιες δουλειές! Δεν ήθελα να ξέρω και τώρα που έχω μάθει, έχω χάσει τη γη κάτω απ΄ τα πόδιαμου! Δεν πρόκειται να σε αφήσω να με χρησιμοποιήσεις ξανά! Ποτέ ξανά! Ήταν η πρώτη και ητελευταία φορά! Κατάλαβες;»


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν