Η Γη της Ελιάς Spoiler | Η Ευτυχία ομολογεί το έγκλημα της!

Η γη της Ελιάς – Η Ευτυχία ομολογεί το έγκλημα της! Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δύο γυναίκες θα γευματίσουν παρέα μέσα σε ένα κλίμα αμήχανο. Η Ευτυχία από την πλευράτης θα νιώσει περίεργα και άβολα, καθώς κάθεται στο ίδιο τραπέζι με την πρώην γυναίκα τουαγαπημένου της, ενώ η Ιουλία είναι πολύ φιλική μαζί της μιας και δεν γνωρίζει την σχέση τους. Ήμήπως ξέρει τα πάντα;

Έπειτα από αυτή την αμήχανη συνάντηση με την Ιουλία, η Ευτυχία θα επανεξετάσει τιςαποφάσεις της. Συγκεκριμένα θα μιλήσει με την Άννα και θα της πει πως θέλει να εξομολογηθείστον παπά του χωριού τον φόνο που διέπραξε, αλλά και για την κρυφή σχέση της με τονΚουράκο.

Όταν ο αστυνόμος μάθει ότι οι δύο γυναίκες της ζωής του συναντήθηκαν και έφαγαν μαζί θανιώσει και ο ίδιος άβολα, καθώς δεν θέλει η σχέση του με την Ευτυχία να γίνει γνωστή, πριν πάρειτο διαζύγιο στα χέρια του.

Δείτε ακόμη στα επεισόδια που ακολουθούν: Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως οθάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τηφιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί μετην Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάληαπαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται,με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη.Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα… Η Αρετή προσπαθεί ναεκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς ηΒασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της.


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)