Η Γη της Ελιάς Spoiler | Ευτυχία και Κουράκος σε κρίση!

Η γη της Ελιάς – Εμφύλιος στην οικογένεια Βρεττάκων: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κίμωνας έχει μείνει άναυδος με την απαίτηση του πατέρα του να εμπλακεί και ο ίδιος στοεμπόριο ναρκωτικών:«Ήρθε η ώρα να σταθείς δίπλα μου! Με αυτά τα λεφτά σε μεγάλωσα, μεαυτά τα λεφτά σε σπούδασα! Μένεις στο σπίτι που έφτιαξα με αυτά τα λεφτά! Ήρθε η ώρα να μουτο ανταποδώσεις!» Ο Κίμωνας παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις, λυγίζει και αμήχανα του λέειεντάξει.

Ο Κουράκος με την Ευτυχία έχουν βγεί για φαγητό. Ο αστυνόμος προσπαθεί να έρθει πιο κοντάαλλά η κοπέλα του το ξεκόβει.

Η Μυρτάλη ζητάει βοήθεια από την Αντιγόνη, να μεσολαβήσει για να μην χάσει τις μετοχές τηςστην εταιρία:«Έχω καταλάβει ότι σου έχει αδυναμία. Θέλω να μεσολαβήσεις ώστε να τονξεπληρώσω με λεφτά που θα παίρνω από τα μερίσματά μου και όχι με τις μετοχές μου! Βάλε ταδυνατά σου! Παρακάλεσέ τον να βρούμε μια άλλη λύση!»Ο Αλέξης εξακολουθεί να είναι σκληρός με την Μυρτάλη και να της αρνείται μια συνάντηση.
Η Αντιγόνη προσπαθεί να μεσολαβήσει προς όφελος της Μυρτάλης αλλά ο Ισίδωρος είναι
κάθετος:«Μην πεις λέξη παραπάνω και μην ανακατεύεσαι! Τριγυρίζει από τον έναν στον άλλον καικλαίγεται! Ας πρόσεχε! Ξέρεις από ποιον δανείστηκε;»

«Κομμένη η συζήτηση! Μέχρι και η Ιουλία συμφωνεί μαζί μου! Μας τα έχει κάνει πολλά η
Μυρτάλη!»

Ο Αλέξης τελικά πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτάλης αλλά η εξέλιξη είναι διαφορετική από αυτή που έλπιζε αυτή.

«Με ρωτάς τι έχω; Μου την έχεις σπάσει, αυτό έχω! Ο παλιός Αλέξης που σε παρακάλαγε τέλος!!Έκανα έρωτα με άλλη να ξέρεις! Το ίδιο έκανες κι εσύ πολλές φορές! Αν γουστάρεις καλώς.. αν όχιχ3σ3 με! Και τώρα πάω για ύπνο γιατί δεν σε κάνω κέφι απόψε!», φεύγει και η Μυρτάλη μένει σε απόγνωση, κλαίει με λυγμούς…


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα