Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αρετή: «Χαλασμένο ρολόι έχεις αστυνόμε»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αρετή: «Χαλασμένο ρολόι έχεις αστυνόμε»

Η γη της ΕλιάςΗ σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αρετή: «Χαλασμένο ρολόι έχεις αστυνόμε»

Η Αρετή μετά τον άγριο καβγά της με τον Στάθη επιμένει στη σύλληψη του πρώην συζύγου της απειλώντας θεούς και δαίμονες στη «Γη της Ελιάς».Η Αρετή μετά τη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του Στάθη απαιτεί τη σύλληψη του πρώην συζύγου της.

Από την αστυνομία θα της πουν ότι ο Στάθης δεν βρίσκεται σπίτι του και αδυνατούν να τον βρουν.Ωστόσο, η Αρετή επιμένει, μαθαίνει ότι ο Στάθης βρίσκεται στο καφενείο και με περίσσιο θράσος θα δούμε να ανοίγει την πόρτα του Κουράκου και να απαιτεί από το τελευταίο να στείλει άνδρες του στο καφενείο του Πότη για να συλλάβουν τον Στάθη, στην γη της ελιάς.Ο Κουράκος παρουσία και της Δήμητρας, της αναφέρει ότι το αυτόφωρο έχει περάσει αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω και με τον αυθάδη τρόπο που έχει του λέει: «Χαλασμένο ρολόι έχεις αστυνόμε. Θυμάμαι καλά τι ώρα ήρθα. Είναι γραμμένη και στην καταγγελία μου. Σε μιάμιση ώρα από τώρα λήγει το αυτόφωρο. Απαιτώ να κάνετε το χρέος σας αμέσως. Αλλιώς θα φύγει αναφορά στους ανωτέρους σας»


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)
Μπάσκετ

Πρέλεβιτς: «Στην Ιταλία κάναμε το τέλειο παιχνίδι και κατακτήσαμε το Κόρατς» (vid)