Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Θες να είσαι μπροστά από τις εξελίξεις στην αγαπημένη σου σειρά Η Γη της Ελιάς και στο FacebookΜπες στην ειδική σελίδα που έχουμε αποκλειστικά με spoiler και νέα για όλα τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές σειρέςΚάνε ΚΛΙΚ εδώ.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της αγαπημένης σου σειράς Γη της Ελιάς με καθημερινά Spoiler τα βρίσκεις εδώ!

Εξελίξεις που κανείς δεν είχε σκεφτεί και φανταστεί αναμένονται στη σειρά «Η Γη της Ελιάς». Γεγονότα και καταστάσεις που αν μη τι άλλο θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και την ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού στα ύψη και συνάμα και την τηλεθέαση.

Δύο σκάνδαλα μεγατόνων έρχονται στη Μάνη

Όλα ανατρέπονται στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς. Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές έρχονται και πάλι στη Μάνη, με την ιστορία μας να γίνεται άνω κάτω. Η δεύτερη σεζόν θα είναι γεμάτη με εντάσεις, σκάνδαλα και καινούργια πρόσωπα που βάζουν φωτιά, στην Γη της ελιάς.

Δε θα αργήσουν να παραδοθούν στον έρωτα τους

Οι κάτοικοι της Αρεόπολης δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει… Τα πρώτα κουτσομπολιά θα αρχίσουν, το καφενείο του Πότη θα γεμίσει από ψιθύρους και αρκετοί θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Φαίνεται πως ένας παλιός έρωτας φουντώνει και διχάζει… Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά, οι κρυφές τους συναντήσεις αυξάνονται. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, η Ιουλία δείχνει απαρηγόρητη, γεγονός που δίνει στον Στάθη την ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Μπορεί να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο βήμα με την Εύα, όμως η Ιουλία είναι πάνω από όλα. Μόλις θα την δει πληγωμένη, πάει να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει, να της υπενθυμίσει πως θα την νοιάζεται για πάντα όσο και αν τον πληγώσει..

Οι δυο τους δε θα αργήσουν να παραδοθούν στον έρωτα τους. Το σκάνδαλο θα ξεσπάσει στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να φτάνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και των Καπερνάρων. Ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα καταφέρει να συνετίσει την αδελφή του;

Η Αντιγόνη θέλει να πάρει την Αγγελική

Σαν να μην έφτανε αυτό οι Βρεττάκοι θα έχουν και μια εσωτερική διαμάχη κι ακόμα ένα σκάνδαλο θα ξεσπάσει…
Ο Μάνος και η Μαρίνα θα υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, η οικογένεια χαμογελά και πάλι, παρόλο που η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Η μικρή Αγγελική περνάει χρόνο με τη καινούργια της οικογένεια και νιώθει πολύ χαρούμενη. Κάποια στιγμή τυχαία, η Αντιγόνη θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη της και όλα θα αλλάξουν.

Μητέρα και κόρη θα περνούν χρόνο μαζί. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα επιτρέψουν στην Αντιγόνη να βλέπει την Αγγελική, χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί…

Η Αντιγόνη μετανοιωμένη για τα λάθη της ζητά από τον αδελφό της να της δώσει το παιδί. Θέλει να εξηγήσει στην Αγγελική τους λόγους που αναγκάστηκε να την αφήσει τότε, για τα λάθη που έκανε, για το πόσο την αγαπά..

Αυτό θα φέρει τα δύο αδέλφια σε τεράστια σύγκρουση, καθώς ο Μάνος δε θέλει να δώσει την θετή του κόρη. Ένας ατελείωτος πόλεμος αρχίζει και διχάζει.. Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος απέναντι στα παιδιά του, αλλά και στο εγγόνι του;

Πρέπει να τα διαβάσεις

♦ Το spoiler του Κούλλη Νικολάου – Τι θα συμβεί με την κόρη του στην σειρά;

♦ Ευτυχία και Άννα ελεύθερες – Ο Κουράκος κλείνει την υπόθεση!

Ο Αντρέας Γεωργίου έκανε το “Κόλπο Γκρόσο” στην Γη Της Ελιάς και…τρέχουν στον Σασμό!

♦ Ανατροπές, ομορφιές…αλλά ποιος θα είναι ο νέος έρωτας του Κουράκου;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι