Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, με αλλαγές συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε συμφωνήσει να είναι guest με τους ιθύνοντες της παραγωγής και να βρίσκεται μόνο στη φάση των auditions, ενώ κατά στην διάρκεια του GNTM ίσως τη δούμε και πάλι στη θέση της.

Την επόμενη εβδομάδα, οι auditions του GNTM 5 ολοκληρώνονται και ξεκινάει το ID Catwalk, και εκεί δεν θα βλέπουμε την κριτή.

Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή – Αυτό είναι το νέο τρέιλερ
Σάλος έχει προκαλέσει από τις αντιδράσεις παίκτριας που δεν κατάφερε να περάσει στο σπίτι, παρά την εντυπωσιακή autition της, που δεν την ακολούθησε ένα αντίστοιχο bootcamp. Η παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς και φώναζε από λύπη, παρά τις προσπάθειες των κριτών και των ανθρώπων της παραγωγής για να την ηρεμίσουν.

Ο λόγος για την Έβελυν, που είχε προκαλέσει αίσθηση στα πρώτα επεισόδια και έδειχνε, όντως, ικανή να φτάσει μακριά στον διαγωνισμό.

Φαίνεται λοιπόν πως καμία παίκτρια δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής.

«Απογοητεύτηκα. Μπορεί να πήγαν λάθος τα πράγματα στο Bootcamp, αλλά δεν μου δώσατε μια ευκαιρία να επανορθώσω ενώ μου λέγατε ότι μπορώ να αλλάξω τον κόσμο στην Ελλάδα». είπε.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ