Πεσμένα τα νούμερα...

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, με αλλαγές συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε συμφωνήσει να είναι guest με τους ιθύνοντες της παραγωγής και να βρίσκεται μόνο στη φάση των auditions, ενώ κατά στην διάρκεια του GNTM ίσως τη δούμε και πάλι στη θέση της.

Μαζί με την απόχώρηση της όμως  η Σοφία πήρε και τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, συγκριτικά με την περασμένη εβδομάδα, το GNTM έπεσε ελάχιστα χαμηλότερα για την Τρίτη 11/10 vs Τρίτη 4/10, και αρκετά πιο χαμηλά για την Δευτέρα 10/10 vs Δευτέρα 3/10, σε δυναμικό κοινό και γενικά. Την ίδια στιγμή, που παλιές (Σασμός – Γη Ελιάς) και καινούριες (Μαύρο Ρόδο – Αυτή η Νύχτα Μένει) σειρές κάνουν μάχη ανελέητα για την πρωτιά στην πράιμ τάιμ ώρα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик