Ηχηρές αποχωρήσεις είχαμε στο show

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Ηχηρές αποχωρήσεις είχαμε στο show. Με ρώτη τη Αλεξία Κούβελα, το plus size μοντέλο που όχι μόνο μπόρεσε να μπει στο σπίτι αλλά να έχει και μια πολύ καλή πορεία ως τώρα. Η Αλεξία Κούβελα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι υποχρεώσεις την αναγκάζουν και δεν μπορεί να το αφήσει άλλο.

Δεύτερη ήρθε ένα από τα φαβορί, η Νικόλ όπου λίγο πριν τσιμπήσει την καλύτερη φωτογραφία και την δουλειά ενημέρωσε πως για προσωπικούς λόγους θα πρέπει να φύγει με μέλος της οικογένειας της στον Καναδά.

Η Μικαέλα, που λόγω της οικειοθελούς φυγής της Νικόλ, πήρε την καλύτερη φωτογραφία, κλήθηκε να μοιράσει τα μειονεκτήματα, που αρχικά δείχνουν να ενθουσιάζουν τις διαγωνιζόμενες, όμως στην πορεία τα βρίσκουν σκούρα, καθώς θα κληθούν να φωτογραφηθούν με τη Mary Vitinaros!

Η φωτογράφιση προχωράει με πολύ κέφι. Όμως στο πλατό οι κριτές θα είναι αυστηροί με κάποιες υποψήφιες ενώ επιβραβεύουν κάποιες άλλες, ανάλογα με την απόδοσή τους, καθώς τα πρώτα σημάδια έλλειψης αντοχής έχουν βγει στην επιφάνεια.

Ποιες θα είναι τελικά οι δύο τυχερές, που θα δουν το όνειρο του GNTM 5 να γίνεται πραγματικότητα;

Ποια θα έχει την καλύτερη φωτογραφία;

Ποιες θα βρεθούν στο bottom και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στο GNTM 5;

 

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ