Μια κοπέλα τράβηξες τα μάτια πάνω της αφού βγήκε χωρίς να φοράει σχεδόν τίποτα.

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζει δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά μαζί σας τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Επιστροφή στην δράση την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου με την 5η audition!

Μας περίμεναν πολλα και διάφορα, και φυσικά πολλα ανατρεπτικά.

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν τις ενθουσιώδεις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν! Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Η ώρα για τη δημιουργική δοκιμασία του Id catwalk έφτασε και η Βίκυ Καγιά δίνει το σύνθημα για την έναρξη «Προσδεθείτε! Απογειωνόμαστε!». Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιες καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα, που θα τις κάνει να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Υψηλοί στόχοι και μεγάλα όνειρα από τα υποψήφια μοντέλα, πολλές απαιτήσεις και συγκεκριμένα κριτήρια από τους κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα. Ποιες θα καταφέρουν, τελικά, να ξεχωρίσουν και να περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp;

Ένταση, φωνές και πανέμορφα κορίτσια, αλλά και εκπλήξεις.

Μια κοπέλα τράβηξες τα μάτια πάνω της αφού βγήκε χωρίς να φοράει σχεδόν τίποτα.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν