Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα

Σε επεισοδιακή εξελίχθηκε μία κούρσα που είχε ένας οδηγός ταξί με μοντέλο του GNTM. Πάμε να δούμε τι ακριβώς συνέβη…Ο πελάτης κάλεσε ταξί μέσα από την γνωστή εφαρμογή προκειμένου να πάει στο σημείο που ήθελε.

Όταν ο ταξιτζής έφθασε το μοντέλο του είπε να περιμένει. Εκείνος της εξήγησε πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε ενημερωθεί αλλά και βάσει των κανόνων της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο οδηγός ταξί της έκανε μήνυση γιατί ξεκίνησε να μιλάει άσχημα το μοντέλο του GNTM, κατέβηκε από το όχημα και άφησε την πόρτα ανοιχτά ενώ όπως ισχυρίζεται τον βιντεοσκοπούσε εν αγνοία του. Μάλιστα έμαθε για την μήνυση από ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Γενικά, δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της υπόθεσης θα πως όμως όσα μου επιτρέπονται. Θα σας πω τα εξής. Έχουμε προσφύγει στη Δικαιοσύνη η οποία είναι η πλέον αρμόδια να επιληφθεί και περιμένουμε η πολιτεία να αντιδράσει το γρηγορότερο. Ο εντολέας μου δεν έλαβε γνώση ο ίδιος του επίμαχου βιντεοληπτικού υλικού αλλά από τρίτο πρόσωπο, από τον ανιψιό του, τυχαία, έκανε αναζήτηση στην εφαρμογή του Tik Tok», ήταν η αρχική τοποθέτηση του δικηγόρου του ταξιτζή.

«Η δημόσια διαπόμπευση γιατί πέρα από την ανάρτηση του βιντεοληπτικού υλικού στην εφαρμογή Tik Tok αναμεταδόθηκε σε πλείστα δημοσιογραφικά sites. Εξόργισε κυρίως και τα παιδιά του, τα οποία είναι 25 και 28 χρόνων αντιστοίχως. Όλος ο κοινωνικός περίγυρος, λίγο πολύ έχει λάβει γνώση», συμπλήρωσε ο δικηγόρος ότι ήταν αυτό που τον εξόργισε τον ταξιτζή και προχώρησε στη μήνυση.

Από την πλευρά του μοντέλου ο δικηγόρος ισχυρίστηκε πως ο ταξιτζής μίλησε άσχημα. «Μπορείτε να δείτε το βίντεο και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик