Ο Γλυκάνισος φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα “Μυστικά της Εδέμ”.  Σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, ο οποίος είχε υπογράψει την Οργή. Ενώ η Tanweer productions θα επιμεληθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΣΚΑΪ έριξε το δυνατό του όπλο για το κοινό. Ο «Γλυκάνισος» ήρθε για να «μεθύσει» το τηλεοπτικό […]

Ο Γλυκάνισος φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα “Μυστικά της Εδέμ”.  Σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, ο οποίος είχε υπογράψει την Οργή. Ενώ η Tanweer productions θα επιμεληθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΣΚΑΪ έριξε το δυνατό του όπλο για το κοινό. Ο «Γλυκάνισος» ήρθε για να «μεθύσει» το τηλεοπτικό κοινό. Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ζωντανεύει την ιστορία ενός «απαγορευμένου« έρωτα που διαδραματίζεται μισή στην Μυτιλήνη και μισή στην Αττική.

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», στον ΣΚΑΪ διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν…

Νέα επεισόδια

Η σειρά Γλυκάνισος αλλάζει και πάλι ημέρα προβολής! Τα επεισόδια της Παρασκευής 30/9 και Σαββάτου 1/10 θα είναι διπλά! Έτσι λοιπόν την Παρασκευή στις 21:00 θα δούμε τα επεισόδια 5 και 6 ενώ την ίδια ώρα το Σάββατο τα επεισόδια 7 και 8. Την Κυριακή 2/10 τα επεισόδια 7 και 8 θα παίξουν σε επανάληψη. Την επόμενη εβδομάδα την Παρασκευή 7/10 θα μεταδοθούν τα επεισόδια 9 και 10.

Παρασκευή 14/10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Η εγκυμοσύνη της Ελεάνας πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη, ενώ ο Καρίμ συναντιέται με τον Ιμάμη που θα τελέσει τον γάμο του με την Ραζάν. Παράλληλα, ο Άγγελος θυμάται ότι η Φάζια του είχε πει ότι τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ εκτός πόλης, σε έναν ελαιώνα. Μεγάλη απογοήτευση θα βρει τον Μιχάλη όταν πάει να αγοράσει ψάρια. Ο ιχθυοπώλης τον ενημερώνει ότι τα καλύτερα, τα έχει κρατήσει για την ταβέρνα της «ξένης».

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα και βρίσκουν ένα παράπηγμα, με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής, τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη, έξαλλη, για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει τη φωτογραφία στο κινητό της, για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του Στρατή και της Ραζάν. Η φωτογραφία όμως δεν υπάρχει πια.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Έκτορας και Νικήτας καυγαδίζουν έξω από την εταιρεία Δεμίρη και τους βλέπει ο Ραφαήλ. Έπειτα, ο Πωλ βρίσκει τον Νικήτα και τον προειδοποιεί, να ξεχάσει την Ανθή, γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα χρησιμοποιεί κάθε ψυχολογικό μέσο, για να κρατάει την Ερμιόνη σύμμαχό της, ενώ λίγη ώρα μετά συναντιέται με τον Αντρέα και τον ενημερώνει για τις εξελίξεις με τον Στρατή. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αριάδνη επισκέπτεται την ταβέρνα της Ραζάν.

Το κλίμα, μεταξύ της ίδιας και της Φατιμέ, φαίνεται να γλυκαίνει. Όσο προσπαθεί μάταια ο Φίλιππος να συνετίσει τον Στρατή, ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του, ότι επισπεύδει τον γάμο με την Ανθή. Παράλληλα, ο Άγγελος με τη Μαργαρίτα μαθαίνουν ότι ο Ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του Αστυνόμου Ευστρατίου ενώ η Ραζάν μαθαίνει ότι η Ελεάνα είναι έγκυος.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς Γλυκάνισος θα τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γλυκάνισος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик