Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς Γλυκάνισος θα τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Ο Γλυκάνισος λοιπόν φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα “Μυστικά της Εδέμ”.  Σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, ο οποίος είχε υπογράψει την Οργή. Ενώ η Tanweer productions θα επιμεληθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022-23 θέλουν να επενδύσουν στην εγχώρια μυθοπλασία. Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα έχουν εγκρίνει ήδη τρεις καινούριες και πρωτότυπες προτάσεις. Πρόκειται για την κοινωνική σειρά “Στοργή“. Τη μεταφυσική κωμωδία Ζωή καθώς και την δραματική σειρά “Γλυκάνισο“.

Στο τελευταίο θα σταθούμε λίγο, για να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για αυτό που έρχεται. Καθώς ο ΣΚΑΪ ρίχνει το δυνατό του όπλο για το κοινό. Θα παλέψει άλλωστε με Σασμό και Γη της Ελιάς. Δεν μιλάμε για όποια κι όποια…

Γλυκάνισος: Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό

Στα της υπόθεσης, μια Σύρια πρόσφυγας και ένας Έλληνας συναντώνται και ερωτεύονται. Τα προβλήματα που θα συναντήσουν όμως είναι πολλά. Κοινωνία και οικογένειες μπαίνουν εμπόδιο στην αγάπη τους και οι μάχες που θα δώσουν για να μείνουν μαζί θα είναι μυθικές.

Ο μεγάλος έρωτας που γεννιέται στη Λέσβο, ανάμεσα στον Στρατή και τη Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μιας Σύριας πρόσφυγα, ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του σεναριογράφου Γιώργου Κυρίτση και με τις πρώτες οδηγίες του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη, όλοι οι ηθοποιοί της σειράς «γνώρισαν» τους χαρακτήρες, «μπήκαν» στους ρόλους και είναι έτοιμοι για το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο του «Γλυκάνισου».

Η πρώτη ανάγνωση σεναρίου των ηθοποιών της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από άρωμα και γεύση «Γλυκάνισου», έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου της νέας, δραματικής σειράς, που έρχεται στην οθόνη μας την ερχόμενη σεζόν, από τον ΣΚΑΪ. Την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο Café Αμμωνίτες του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών και των συντελεστών της σειράς ήταν γεμάτη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το ξεκίνημα μιας συναρπαστικής ιστορίας.

Μετά την ανάγνωση σεναρίου ακολούθησε χαλαρό γεύμα στον καταπράσινο κήπο του Natu Restaurant στην Κηφισιά, με τους ηθοποιούς, τους συντελεστές της παραγωγής και στελέχη του ΣΚΑΪ.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς Γλυκάνισος θα τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γλυκάνισος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι