Έξαψη Spoiler: Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά […]

Έξαψη Spoiler: Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Έξαψη Spoiler: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

21/06/21 Επεισόδιο 67

Η Κλαίρη δέχεται ένα τηλεφώνημα, από την Αγάπη, που την ανησυχεί. Η Εβίτα μοιάζει ενθουσιασμένη, μετά το ερωτικό βράδυ, που πέρασε με το Τζανή. Μια τυχαία συνάντηση, θα φέρει στη μνήμη της Βίκυς στοιχεία, που ξεκλειδώνουν την υπόθεση.

Ο Τζώρτζης λέει στη Μυρσίνη να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου, ζητώντας τη να τον βγάλει από τη φυλακή, μέχρι τη μέρα της δίκης του. Ο Αλέξανδρος δείχνει στην Κλαίρη ότι είναι στο πλευρό της, ουσιαστικά.

Ακόμα και με την υγεία του να καλυτερεύει, ο Γιάννος παραμένει απαισιόδοξος για το μέλλον του.

Έξαψη επεισόδια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αξιώτη – Έτσι ξυπνάει η Βίκυ από το κώμα - Τι θα γίνει

22/06/21 Επεισόδιο 68

Η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει την υπόθεση του Γιάννου. Η πρώτη τους συνάντηση, δίνει στο Γιάννο, ελπίδα, για τη συνέχεια. Η Εβίτα είναι χαμένη. Σαν, ξαφνικά, να μη μπορεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές, που ήρθαν, στη ζωή της, τον τελευταίο χρόνο.

Ο Κωστής και η Μαρίνα, χτίζουν της σχέση τους από την αρχή. Ο Αλέξανδρος ανακοινώνει στην Κλαίρη, ότι θα πάνε μαζί, να δουν την Αγάπη. Η Ζωή απολογείται στο Τζώρτζη, για την απουσία της, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν παίρνει, από εκείνον, την ανταπόκριση που περιμένει.

Η μέρα της αποφυλάκισης του Μηνά, πλησιάζει.

23/06/21 Επεισόδιο 69

Όταν ακούει τη Τζόυ να τραγουδά, ο Τίμος συνειδητοποιεί πόσο του έχει λείψει και πόσα νιώθει για εκείνη. Η Μαρίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης. Ο Ορφέας την καθησυχάζει. Ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της υπόθεσης.

Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος ανακοινώνουν, επίσημα, το διαζύγιό, στα παιδιά τους. Ο Μηνάς αποφυλακίζεται. Μαζί με τον Ορφέα, ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο. Η Κλαίρη, με τους δύο συνοδούς της, πηγαίνει να συναντήσει την Αγάπη.

Τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Έξαψη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι