Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε. Πότε θα έχουμε πρεμιέρα; Παρά τις προσπάθειες να […]

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Πότε θα έχουμε πρεμιέρα;

Παρά τις προσπάθειες να ήταν πιο κοντά η πρεμιέρα, τελικά θα ξεκινήσει Οκτώβριο.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλά ερωτηματικά γύρω από τις τρομερές απουσίες στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα Έχεις ταλέντο!

Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα η Ζέτα Μακρυπούλια θεωρούνταν σιγουράκι για την θέση. Όμως τελικά άλλα είναι τα δεδομένα.

Οι έγκυρες πηγές μας αναφέρουν πως η παρουσιάστρια δεν έχει δει με θετικό μάτι ένα “πισωγύρισμα” σε κριτική επιτροπή. Κυρίως μετά από μία πετυχημένη καριέρα ως παρουσιάστρια.

Ύστερα υπάρχει και ο Σάκης…

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από την Φάρμα που ξεκινά πριν από τα Χριστούγεννα έχει προτάσεις και για ένα ακόμη project, Μιας και το κανάλι τον έχει ως το λαμπρό αστέρι του και τον εμπιστεύεται σε πολλά.

Ένα ακόμη δεδομένο όνομα, που τελικώς είπε το “φαρμακερό” ΟΧΙ, ήταν ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο παρουσιαστής δεν τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του καναλιού και τελικώς δεν θα είναι στην παρέα του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβίγκος θα βρίσκονται στην παρουσίαση καθώς έδεσαν αρκετά και έδειξαν πως το χιούμορ θα κατακτήσει φέτος την σκηνή.

Αλλά σας έχουμε και τα καλύτερα. Μην απογοητεύεστε από τις απουσίες.

Οι παρουσίες είναι πιο ηχηρές.

Στην κριτική επιτροπή εκτός από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Τάκη Ζαχαράτο έκλεισαν και οι  Έλενα Χριστοπούλου και  Κρυσταλλία Ρήγα.

Με τον χρόνο να πιέζει το κανάλι έκανε την κίνηση ματ και έκλεισε τις δύο κυρίες, πλαισιώνοντας έτσι ιδανικά τους 2 κριτές.

Νικόλας Ράπτης: Οι πρώτες δηλώσεις

«Δεν είμαι αγχωμένος, η αλήθεια είναι. Θα είμαι μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο, ντουέτο και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτη φορά και ελπίζω να μην είναι η τελευταία.

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήμασταν μαζί δυο χρόνια, υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια, γελάμε και έχουμε περάσει πολύ όμορφα. Την κα. Χριστοπούλου και τον κ. Ζαχαράτο δεν τους έχω γνωρίσει ενώ την Κρυσταλλία την ξέρω και είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι.

Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθει το Ταλέντο. Συμβαίνουν πράγματα καμιά φορά στη ζωή που μέσα από τη δουλειά τα καταφέρνεις, τα οποία κάποια στιγμή τα βλέπεις και αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό.

Φαντάζομαι πως ο καθένας θα είναι στο κομμάτι του, στον ρόλο του. Ο Γρηγόρης είναι πληθωρικός, κάνει τα πειράγματα του. Εγώ είμαι χαρούμενος που είναι ο Γρηγόρης εκεί γιατί, όταν πας κάπου και έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζεις, σε κάνει να νιώθεις και πιο οικεία»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι