Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε. Έτοιμοι να δώσουν μια άλλη διάσταση στην ηρεμία […]

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Έτοιμοι να δώσουν μια άλλη διάσταση στην ηρεμία της τηλεοπτικής πραγματικότητας είναι οι άνθρωποι της παραγωγής. Έχουν βρει μεν ταλαντούχους, που με τις ικανότητες τους και την εμφάνιση τους, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την επιτροπή.

Από πρόβλημα σε πρόβλημα και νέα αναβολή

Η πρεμιέρα όπως ήταν το αρχικό πλάνο ήταν για τα τέλη του Οκτώβρη. Μετά πήγε για Νοέμβριο, και τώρα πάει όπως όλα δείχνουν για το δεύτερο μισό της σεζόν. Από 2022 θα δούμε το αγαπημένο ριάλιτι.

Το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με την αγωγή που κατέθεσε ο σκηνοθέτης Μπάμπης Περσίδης. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός σκηνοθέτης διεκδικεί την πατρότητα του ριάλιτι. όπως ισχυρίζεται κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα από το 2005 και η αγωγή του θα συζητηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 στο Πρωτοδικείου Αθηνών. Εκεί λοιπόν θα ξεκαθαρίσει ποια πλευρά είναι ό νόμιμος κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία αναβολή και να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό το αγαπημένο ριάλιτι.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα