Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε. Πότε θα έχουμε πρεμιέρα; Παρά τις προσπάθειες να […]

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Πότε θα έχουμε πρεμιέρα;

Παρά τις προσπάθειες να ήταν πιο κοντά η πρεμιέρα, τελικά θα ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η μεγάλη σύσκεψη με τους επικεφαλής του προγράμματος και κλείδωσαν τα ονόματα για το σόου «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», που φέτος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η επιτροπή αποτελείται από μια γυναίκα και δύο άνδρες. Η κυρία της παρέας θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια που επιστρέφει μετά από χρόνια στη βραδινή ζώνη, όπου είχε αγαπηθεί ως παρουσιάστρια του Dancing With The Stars (φέτος μετακομίζει στο Star).

Oι κύριοι της επιτροπής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου, που τελικά είπε το πολυπόθητο «ναι», αλλά και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τελικά για παρουσιαστής πήγαινε ο Σάκης Τανιμανίδης, αφού η Φάρμα μας τελείωσε προς το παρόν. Αλλά τελικά με τους Αγρότες να ετοιμάζονται για τέλη Οκτωβρίου, δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα με την συμμετοχή του Σάκη Τανιμανίδη, που θα είναι ο παρουσιαστής στην Φάρμα.

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ΑΝΤ1 και ο σταθμός θέλει να εκμεταλλευτεί την δημοφιλία του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να τον κόψουν στην μέση. Μια κλωνοποίηση ίσως;

Η Φάρμα ορίζει τις εξελίξεις

Σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο Τανιμάνιδης, μια λύση που έχει πέσει στο τραπέζι από τους ανθρώπους της παραγωγής, είναι ο Κρατερός Κατσούλης.

Όπως θυμόμαστε είχε ξεχωρίσει ως διαγωνιζόμενος στο Your Face Sound Familiar και μετά το τέλος της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» στο Star είναι ελεύθερος. Αλλά και αρκετά κοντά στον ΑΝΤ1 θα πούμε εμείς.

Ο Αντ1 στηρίζει πολλά στο τάλεντ σόου και θα κάνει ότι μπορεί καλύτερο για να το στηρίξει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик