Το γνωστό ριάλιτι Big Brother 2 ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Στηβ μπορεί να αποχώρισε από το σπίτι αλλά η ζωή συνεχίζεται. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it. Ηθοποιός λοιπόν ο Στηβ και μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Μόλις Χθες. «Θα κάνω […]

Το γνωστό ριάλιτι Big Brother 2 ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Στηβ μπορεί να αποχώρισε από το σπίτι αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος στην Ιωάννα Μαλέσκου στο Love it. Ηθοποιός λοιπόν ο Στηβ και μίλησε για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά Μόλις Χθες.

«Θα κάνω έναν συγκρατούμενο του Μιχάλη που τον υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας. Θα είμαι καλό παιδί. Θα μάθετε πολλά πράγματα και απλά θα πω ότι θα γίνει μια μεγάλη… τούμπα γιατί θα του φέρω μια πληροφορία που θα του αλλάξει όλη τη ζωή και δεν θα το πιστεύει ούτε ο ίδιος. Έχει βγει από τη φυλακή και θα πάω να τον βρω. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλά»

Είπε ότι  το ήθελε πολύ και το «κυνήγησε» ενώ υπενθύμισε, πως δεν είναι η πρώτη του φορά. Έχει συμμετάσχει ξανά σε σειρά για την Κυπριακή τηλεόραση αλλά έχει κάνει πέρασμα και στην σειρά «Ήλιος».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μόλις Χθες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα