Big Brother Spoiler: Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, από δεινοί σχολιαστές του Big Brother στο Twitter θα είναι τη νέα σεζόν στο τιμόνι του ριάλιτι. Στον σχολιασμό θα δούμε την  Αφροδίτη Γραμμέλη! Είναι πολύ […]

Big Brother Spoiler: Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, από δεινοί σχολιαστές του Big Brother στο Twitter θα είναι τη νέα σεζόν στο τιμόνι του ριάλιτι.

Στον σχολιασμό θα δούμε την  Αφροδίτη Γραμμέλη! Είναι πολύ γνωστή για το καυστικό και έντονο στυλ που έχει. Άφησε τον ALPHA για τα μάτια του “Μεγάλου Αδελφού”.

Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Τι θα δούμε στο ανανεωμένο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού;

Άνδρες και γυναίκες επώνυμοι και μη θα μπουν μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Θα κληθούν να συνυπάρξουν για περίπου 100 μέρες με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ποιους παίχτες θα δούμε στο σπίτι;

Έτοιμο το  ΜΠΑΜ

Αλλάζει επίπεδο το ριάλιτι.

Όπως βλέπουμε σε όλες οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης εκτός από τους παρουσιαστές,  υπάρχει στο πλατό και το πάνελ που θα εμπλουτίζει την συζήτηση των θεμάτων, αλλά θα βγάζει και αρκετές πληροφορίες. Αυτό το πάνελ προσπαθούν να στελεχώσουν και γίνονται πολλά και καθημερινά δοκιμαστικά σε διάφορα πρόσωπα.

Ανάμεσά τους βρέθηκε και ένας από τους αγαπημένους του τηλεοπτικού κοινού, του παιχνιδιού επιβίωσης, ο Γιώργος Κόρομι. Έκπληξη σωστά;

Ο Κόρο έκανε χθες από δοκιμαστικό μαζί με την Μαριάννα Γεωργαντή (δημοσιογράφο της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open) και έναν ακόμα δημοσιογράφο του Κόντρα Channel.

Να, ο Κόρομι, που χωρίς να ακουστεί τίποτα, μπαίνει σε ένα ακόμα ριάλιτι.

Για να δούμε τελικά ποιοι θα καταφέρουν να εξαργυρώσουν τηλεοπτικά την επιτυχία του παιχνιδιού επιβίωσης.

Μην ξεχνάτε:

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик