Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος. Η παραγωγή είναι πανέτοιμη. Το ίδιο και οι 17 πάιχτες που για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, Θα το βλέπουμε παρέα με […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει αναμέναμε τέλη Αυγούστου να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Η παραγωγή είναι πανέτοιμη. Το ίδιο και οι 17 πάιχτες που για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού,

Θα το βλέπουμε παρέα με καθημερινά Big Brother Spoiler από το sports365.gr. 

Ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΙ είναι ο δεύτερος κύκλος και θα το συνδέσει με την πρωινή εκπομπή της Μαλέσκου για να μεγαλώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το ριάλιτι.

Πριν ξεκινήσει…αποχώρησαν! – Δύο παίχτες εκτός σπιτιού!

Αλλαγές πλάνων για την πρεμιέρα του ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα η πρεμιέρα του Love it στις 30 Αυγούστου, αλλάζει την πρεμιέρα του Big Brother για τις 29 Αυγούστου. Θέλουν η θεματολογία του ριάλιτι να είναι στο βασικό μενού της Ιωάννας Μαλέσκου, ειδικά τις ημέρες που δεν θα υπάρχουν άλλα ριάλιτι.

Η μεγάλη πρεμιέρα ορίστηκε για την Κυριακή 29 Αυγούστου.

Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας.

Θα έχουμε τελικά το Live streaming;

Φέτος η αρχική απόφαση ήταν να μην υπάρχει αρχικά το live streaming και να το έβλεπαν στην πορεία. Τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια διαρροή ότι τελικά θα ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα το live streaming για 23 ώρες την ημέρα, έτσι όπως το ξέραμε.

Πριν δούμε τα φετινά “υπερόπλα” ας θυμηθούμε τα περσινά!

Trailer

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ