Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Τα περισσότερα νέα της επικαιρότητας για το αγαπημένο ριάλιτι, αφορούν πλέον τους παίχτες που έχουν επιλέξει […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.  Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Τα περισσότερα νέα της επικαιρότητας για το αγαπημένο ριάλιτι, αφορούν πλέον τους παίχτες που έχουν επιλέξει για τον δεύτερο κύκλο. Αλλά έχουμε και ορισμένα σφηνάκια από τους παλαιότερους παίχτες, που άφησαν το στίγμα τους στον πρώτο κύκλο.

Μιλάμε για την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία κατά καιρούς χαρίζει στους διαδικτυακούς φίλους της πικάντικες φωτογραφίες της ή βίντεο. Τελευταία της ανάρτηση μια καυτή φωτογραφία της, που την δείχνει να κάνει ολόγυμνη μπάνιο σε πισίνα.

Στην λεζάντα της μας δίνει και την δικιά της συμβουλή:

Ναι!!!!! Να κάνετε μπάνιο γυμνοί – και ντυμένοι, δεν με νοιάζει.
*Να δροσιστείτε πάντως, αυτό είναι το νόημα, σε θάλασσες, λίμνες, ποτάμια, καταρράκτες, ντουζ, πισίνες, (πλαστικές και μη) ακόμα και στην μπανιέρα…

Τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει ο “Μεγάλος Αδελφος”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ