Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ΣΚΑΙ, επιθυμούσαν να εντάξουν στους παίκτες και κάποιους celebrities. Μια έκπληξη […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother.Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ΣΚΑΙ, επιθυμούσαν να εντάξουν στους παίκτες και κάποιους celebrities.

Μια έκπληξη σας έχουμε αγαπητοί φίλοι. Ένα πρόσωπο έκπληξη που έχει δεχτεί πρόταση και μάλιστα έχουν κάνει και δύο συναντήσεις.

Μιλάμε για την αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου. ΜΠΟΜΠΑ σωστά;

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου που είναι θετική ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Είναι τραγουδίστρια.

Έγινε γνωστή στον κόσμο λόγω της συγγενικής σχέσης με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η τραγουδίστρια που στο παρελθόν είχε διαχωρίσει τη θέση της από την αδερφή της

Τελευταία αν και έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει όμως να είναι πολύ ενεργή στο Instagram.

Το Big Brother σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο μπουστάρισμα για ένα νέο ξεκίνημα για την εντυπωσιακή Άρτεμη.

Ποιοι άλλοι έχουν κλείσει;

Σας δώσαμε τους πρώτους δύο, και σας έχουμε στην αναμονή για τον αθληταρά, που ακόμα δεν χει δώσει την απάντηση του. Σε καλό δρόμο είναι η κατάσταση.

Η παραγωγή  του Big Brother έκλεισε αρχικά τον Στηβ Μηλάτο (μοντέλο)  και ο δεύτερος είναι ο γνωστός youtuber Θέμης Κανέλλος. (themicorn)

Ο τρίτος παίχτης που μάθαμε είναι γυναίκα και μάλιστα μια σέξι τραγουδίστρια. όσοι παρακολουθείτε τηλεόραση θα την ξέρετε πολύ καλά και θα δώσετε και εσείς την έγκριση

Η Μαρίνα Μαράτου που διαθέτει καλή φωνή, αλλά και εξαιρετική εμφάνιση. Είναι γνωστή στα τηλεοπτικά δρόμενα από την συμμετοχής της στο Deal πριν από δύο περίπου χρόνια, με τον Φερεντίνο, αλλά και το The voice το 2018 με τον Σάκη Ρουβά.

Τώρα που άνοιξαν τα στόματα, η ροή πληροφοριών θα είναι συνεχής. Για όλη την διάρκεια του ριάλιτι. Καθημερινή παρακολούθηση με Big Brother Spoiler.

Σύντομα και οι υπόλοιποι.

Τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει ο “Μεγάλος Αδελφος”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ