Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον! Ξεκίνησε το “Battle of the Couples“, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. Το Battle of Couples […]

Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Ξεκίνησε τοBattle of the Couples, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά.

Το Battle of Couples έχει φέρει πολλές ανατροπές και εντάσεις στα ζευγάρια από το ξεκίνημά του. Αυτή τη φορά, η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου και το επεισόδιο της Πέμπτης αναμένεται άκρως ιντριγκαδόρικο.

Για την ακρίβεια, ο Μιχάλης και η Μαρία που μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο με τον Κώστα και την Κρίστη, γεγονός το οποίο μεταφράζεται σε κολλητηλίκια και στενή παρέα, θα κάνουν την έκπληξη και δεν θα τους ψηφίσουν για Ζευγάρι της Εβδομάδας.

Την ευκαιρία θα τη δώσουν σε ένα άλλο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να μεγεθύνουν τις κόντρες μέσα στη βίλα.

Και ποιο είναι αυτοί;

Ο  Κυριάκος και η Μαριάννα!

Να θυμίσουμε πως ο Κυριάκος έχει γίνει αντιπαθής στα περισσότερα ζευγάρια από την πρώτη τελετή των βραχιολών και την Πέμπτη τους επιφυλάσσει μια έκπληξη στο party της Εβδομάδας: θα ανοίξει το στόμα του και θα αποκαλύψει μυστικά και στρατηγικές που κανείς δεν θα περιμένει να ακούσει! Τότε, θα ξεκινήσουν βολές κατά ρυπάς και αναμένεται ο κακός χαμός!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Battle of the Couples

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ