Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον! Έχει αρχίσει να ζεσταίνεται το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά ψηλές πλέον. Εντάσεις τσακωμοί, και πολλες γκρίνιες ανάμεσα στα ζευγάρια και η […]

Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Έχει αρχίσει να ζεσταίνεται το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι θερμοκρασίες είναι αρκετά ψηλές πλέον. Εντάσεις τσακωμοί, και πολλες γκρίνιες ανάμεσα στα ζευγάρια και η ατμόσφαιρα πολύ ηλεκτρισμένη.

Το παιχνίδι εντυπώσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Ποιος θα είναι ο περισσότερο αρεστός από τους άλλους;

Μετά το πάρτι με Ελληνική μουσικά ξεκίνησαν όλα με τον Ριχάρδο να πετάει μια περίεργη ατάκα, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Γιώργου αλλά και ορισμένων άλλων παιχτών.

Η ένταση μεταφέρθηκε από το σπίτι στον στίβο μάχης και ο Βασιλάκος να προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί.

Η κουβέντα άναψε μεταξύ των Γιώργου, Ριχάρδου και Άγγελου. Ο Ριχάρδος ουσιαστικά είπε ότι ο Γιώργος έχει μιλήσει πολύ άσχημα για άλλα ζευγάρια, και με την σειρά του ο Γιώργος είπε ότι και ο Ριχάρδος έχει κάνει το ίδιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Battle of the Couples

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ