Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον! Ξεκίνησε το “Battle of the Couples“, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. Αλλά τελικά τάραξε την […]

Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Ξεκίνησε τοBattle of the Couples, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. Αλλά τελικά τάραξε την παραγωγή και το κανάλι.

Η Σάσα Σταμάτη είπε την δική της άποψη για το μέλλον του ριάλιτι

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μίλησε για το μέλλον του Battle of the coulpes στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και στην Μένια Κούκου το πρωί της Τετάρτης.

Είναι ένα ριάλιτι που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και ο περισσότερος κόσμος δεν το γνωρίζει. Αλλά αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι γυρίζονται κανονικά επεισόδια, και θα γίνει όπως προβλέπεται ο μεγάλος τελικός.

Μην ξεχνάμε ότι ήδη είχαν ξεκινήσει άλλα ριάλιτι που έχουν το δικό τους κοινό.

Το ζητούμενο είναι να έρχονται νέες δουλειές, να δουλεύει ο κόσμος, ειδικά σε αυτήν την κατάσταση που βρισκόμαστε. Στο ριάλιτι δεν είμαι μόνο εγώ και ο Βασιλάκος, αλλά είναι ακόμα 150 άνθρωποι.

Μπορώ να σεβαστώ την γνώμη όλων αυτών που μπορεί να μην τους αρέσει, αλλά μπορούν να κάνουν ζάπινγκ και να αλλάξουν κανάλι στην τηλεόραση τους. Εγώ όμως είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει να πολεμάει.

Τι έχει συμβεί μεχρι τώρα;

Ξεκίνησε με όνειρα και πολλες φιλοδοξίες το ριάλιτι του Alpha, αλλά από τις πρώτές ημέρες τα σημάδια ήταν αρνητικά. Δοκίμασαν με αλλαγές να το στηρίξουν, αλλά τίποτα δεν πάει καλά και το κανάλι έχει καταλήξει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Με μονοψήφια νούμερα δεν βγαίνει. Αρχικά πήραν την απόφαση για λιγότερες ημέρες προβολής.

Δύσκολοι καιροί για ριάλιτι όταν survivor, MasterChef και με την Φάρμα να δείχνει ότι θα ξεκινήσει καλά, έχουν εγκλωβίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Αλλά κάνουν ακόμα μια αλλαγή στις ώρες προβολης. Πλέον θα το βλέπουμε την Πέμπτη στις 23:00 και το Σάββατο στις 23:45.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Battle of the Couples

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν