Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον! Ξεκίνησε το “Battle of the Couples“, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. Αλλά τελικά τάραξε την […]

Οι μάχες στο Battle of the Couples με τα 12 ζευγάρια να ανταγωνίζονται για να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να νικήσει τα πάντα, σε μια αρένα με στοιχεία…από το μέλλον!

Ξεκίνησε τοBattle of the Couples, το νέο ριάλιτι αγάπης του Alpha που ήρθε στις οθόνες μας για να ταράξει τα νερά. Αλλά τελικά τάραξε την παραγωγή και το κανάλι.

Πρόωρο τέλος

Ξεκίνησε με όνειρα και πολλες φιλοδοξίες το ριάλιτι του Alpha, αλλά από τις πρώτές ημέρες τα σημάδια ήταν αρνητικά. Δοκίμασαν με αλλαγές να το στηρίξουν, αλλά τίποτα δεν πάει καλά και το κανάλι έχει καταλήξει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμα.

Με μονοψήφια νούμερα δεν βγαίνει. Αρχικά πήραν την απόφαση για λιγότερες ημέρες προβολής.

Δύσκολοι καιροί για ριάλιτι όταν survivor, MasterChef και με την Φάρμα να δείχνει ότι θα ξεκινήσει καλά, έχουν εγκλωβίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ούτε και η αλλαγή στις ώρες προβολής έφερε αποτέλεσμα.

Στον ALPHA έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού είναι μια παραγωγή που τους κόστισε πολύ ακριβά, και μπαίνουν μέσα χοντρά. Και αφού όλα τα άλλα μέτρα δεν έφεραν αποτέλεσμα τότε το μόνο που έχει μείνει ή μείωση των επεισοδίων, κάτι που εξετάζετε πλέον πολύ σοβαρά και σύντομα θα πάρουν την τελική απόφαση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Battle of the Couples

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик