Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Όλα τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ  τα διαβάζεις πρώτος εδώ

Τι θα συμβεί όταν η Ασιγιά πει το μεγάλο “ναι” στον Αράς; Ραντεβού θανάτου!

Σκηνές σοκαριστικές αναμένεται να παρακολουθήσουμε στην σειρά “Άπιστος”. Τι θα συμβεί όταν η Ασιγιά πει το μεγάλο “ναι” στον Αράς;

Ραντεβού θανάτου

Εξοργισμένη η Λειλά, δεν το βάζει κάτω. Κάνει τα πάντα για να διαλύσει το ζευγάρι. Ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να απομακρύνει τον Αράς από την Ασιγιά. Δίψα για εκδίκηση, θέλει τον πρώην άντρα της ξανά στην αγκαλιά της.

Αν και η ίδια ήταν αυτή που έφερε τον χωρισμό της -έπειτα από μια απιστία-με τον Αράς, δεν σταματά λεπτό να ρίχνει ευθύνες στην γιατρό. Μάταια εκείνος προσπαθεί να την διώξει από κοντά του…

Οι δυο γυναίκες θα συναντηθούν στο δάσος για να κουβεντιάσουν. Ο έλεγχος χάνεται, η Λειλά επιτίθεται στην Ασιγιά. Την σπρώχνει με όλη την δύναμη της κι εκεί πέφτει στο έδαφος και τραυματίζεται στο κεφάλι.

Θολωμένη από την ζήλεια της δεν τα παρατά, θέλει να την βγάλει από την μέση και δεν διστάζει να αρπάξει ένα ξύλο για της δώσει την χαριστική βολή. Την ίδια στιγμή περνάει η Ντερίν από εκείνο το σημείο και δίχως δεύτερη σκέψη την χτυπά πισώπλατα και την αφήνει αναίσθητη στο έδαφος.

Η Ασιγιά και η Λειλά βρίσκονται τραυματισμένες στο έδαφος, η Ντερίν τα χάνει και δεν μπορεί να αντιδράσει. Φοβάται πως όλες οι κατηγορίες για το συμβάν θα πέσουν πάνω της, κι αυτό είναι κάτι που θα συμβεί…

Στο σημερινό επεισόδιο Άπιστος: Η Ασιγιά μαθαίνει πως η Ντερίν κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό που έχει στήσει η Λεϊλά προκειμένου να μην τη χωρίσει ο Αράς. Η Ντερίν όμως επιμένει πως δεν κατάλαβε τι έκανε, και πως η Λεϊλά την ξεγέλασε και τη χρησιμοποίησε.

Η Λεϊλά συναντιέται με τον Βολκάν και του ζητά να συμμαχήσουν, αφού έχουν έναν κοινό στόχο: το χωρισμό του Αράς και της Ασιγιά. Η Μπαχάρ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες.

Εν τω μεταξύ, ο Αλί συνειδητοποιεί πως τα πράγματα έχουν γίνει σοβαρά ανάμεσα στη μητέρα του και τον Αράς και αντιδρά με θυμό απέναντί της.

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ