Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, «Άπιστος».

Τα επεισόδια 74 έως 88 της σειράς του ΣΚΑΙ Άπιστος θα μεταδοθούν απο Δευτέρα 22 έως και Παρασκευή 26 Αυγούστου… Κάθε βράδυ στις 21:00 το σήριαλ έρχεται με τριπλό επεισόδιο

Όλα όσα θα δούμε την εβδομάδα 22/08 έως και 26/08!

Μάθε πρώτος τις εξελίξεις! Επεισόδια 99 έως 108 – Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9!

Συλλαμβάνουν την Ασίγια για απόπειρα δολοφονίας της Ντερίν!

Στο αστυνομικό τμήμα θα βρεθεί η Ντερίν με την κατηγορία ότι επιτέθηκε θανάσιμα στην Ασιγιά, αλλά εκείνη ορκίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα. Κι ενώ λέει την αλήθεια κανείς δεν την πιστεύει! Το TiVi Σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ της σειράς Άπιστος.

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Ντερίν

Ο ερχομός της νυν γυναίκας του Αράς θα φέρει τα πάνω-κάτω στη σχέση του με την Ασιγιά. Ο Βολκάν συνεργάζεται με τη Λεϊλά για να καταφέρουν να τους χωρίσουν και η Ντερίν θέλει να πετύχει το ακριβώς αντίθετο, καθώς ξέρει πως αν η Ασιγιά μείνει ξανά ελεύθερη ο Βολκάν θα προσπαθήσει να την κερδίσει πίσω.

Κι ενώ λοιπόν ο Βολκάν με τη Λεϊλά καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, ο Αράς έχει ήδη κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά, αλλά ο Αλί αντιδράει σ’ αυτό. Ο Βολκάν φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει και το ίδιο του το παιδί για να χωρίσει την Ασιγιά. Δεν τα καταφέρνει όμως και η γιατρός μαζί με τον αγαπημένο της ζουν τον έρωτά τους.

Ο Αράς για να πάρει μάλιστα το διαζύγιο από τη Λεϊλά διαρρέει στον Τύπο τις φωτογραφίες που δείχνουν την απιστία της με τον ξάδελφό του. Εκείνη ξέρει πως χάνει πλέαν το παιχνίδι να τον κρατήσει στη ζωή της και προσπαθεί να πληγώσει την Ασιγιά μέσω του γιου της.

Εκείνη όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα πλησιάσεις ξανά τον γιο μου! Μείνετε όλοι μακριά μας πια, τι θέλετε». Η Λεϊλά την απειλεί: «Μου κατέστρεψες τη ζωή! Αν τολμήσεις να παντρευτείς τον Αράς θα σε κάνω να υποφέρεις μέσω του γιου σου».

Η Ασιγιά δεν δίνει βάση στις απειλές της και κάνει να φύγει, αλλά η Λεϊλά τη σπρώχνει βίαια πάνω σ’ ένα δέντρο και πέφτει κάτω αναίσθητη και μέσα στα αίματα. Η Λεϊλά βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να την αποτελειώσει, όταν κάποιος άγνωστος τη χτυπάει και πέφτει κι εκείνη αναίσθητη.

Η Ντερίν που περνάει τυχαία από εκεί σπεύδει να δει αν είναι καλά οι δύο γυναίκες και καλεί σε βοήθεια. Ολοι όμως κατηγορούν την ίδια για την επίθεση, μιας και με τις δύο γυναίκες είχε κόντρα. «Δεν έκανα τίποτα, σας το ορκίζομαι! Τις βρήκα κάτω στο έδαφος και έτρεξα να δω τι συμβαίνει», φωνάζει, ενώ η αστυνομία τη συλλαμβάνει και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα.

Σοβαρό τροχαίο του Αλί που καταλήγει στην εντατική

Είναι πρωτοχρονιά και ο Αλί αποφασίζει να περάσει την ημέρα με τους φίλους του. Η Ασιγιά κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι της έχοντας στην αγκαλιά της τον Αράς, ενώ ο Βολκάν, μόνος, παρακολουθεί έξαλλος και έτοιμος να καταστρέψει τη γιορτή. Τον εμποδίζει όμως η Ντερίν.

Την ίδια ώρα, ο Αλί βάζει στοίχημα με τους φίλους του να οδηγήσει ένα αμάξι και εκείνος δέχεται καὶ παίρνει μαζί το κορίτσι που του αρέσει. Στη διαδρομή, το κορίτσι αρχίζει να τον φιλάει και ο Αλί βλέπει στο κινητό του ένα μήνυμα και εκεί χάνει τον έλεγχο και τρακάρει.

Η Ασιγιά με τον Βολκάν τρέχουν στο νοσοκομείο και και μαζί είναι και όλοι οι φίλοι τους για να τους συμπαρασταθούν. Οι γονείς του Αλί πεθαίνουν από την αγωνία τους ενώ ο γιος τους βρίσκεται στην εντατική με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν,

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!