Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς "'Απιστος" τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Εξελίξεις που «κόβουν» την ανάσα, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, έρχονται προσεχώς στη σειρά «Άπιστος».

Τι μας περιμένει; Oι εξελίξεις που έρχονται (Επεισόδια 74 έως 82)

Η Ασιγιά κάνει σχέση με παντρεμένο, και ο Βολκάν στα κάγκελα!

Ένας νέος έρωτας έρχεται για την Ασιγιά, χωρίς η ίδια να γνωρίζει πως ο άντρας αυτός είναι παντρεμένος. Θα γίνει το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης… Οι εκπλήξεις στη σειρά Άπιστος δε σταματούν……

«Καυτές» αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άπιστος». Η σειρά του ΣΚΑΙ με αυτά που έρχονται προσεχώς θα αφήσει το τηλεοπτικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Ένας νέος άντρας που θα μας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα «μαγέψει» τις τηλεθεάτριες έρχεται…Ο Αράς είναι ένας νέος γοητευτικός άντρας και ετοιμάζεται να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με την Ασιγιά.

Ο Αράς έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω με μια ιστορία περίεργη… Ένα τροχαίο θα είναι ο λόγος να γνωριστούν. Η Ασιγιά στην επιστροφή της στην Ραιδεστό πέφτει πάνω σε ένα τροχαίο, εκεί σώζει έναν άντρα που τον πηγαίνουν με αμνησία στο νοσοκομείο. Η Ασιγιά συνεχώς στο πλευρό του τραυματισμένου άντρα να του δίνει όλη της την προσοχή.

Στην πορεία μαθαίνει ότι ο άντρας αυτός τράκαρε για να σώσει την ίδια και μέσα της όλα είναι διαφορετικά . Ο Αράς δείχνει εντυπωσιασμένος με την Ασιγιά και θα κάνει τα πάντα για να την κάνει δικιά του.

Αλλά καμιά φορά δεν είναι όλα όπως φαίνονται… Η αμνησία του Αράς φέρνει προβλήματα στο ζευγάρι . Η Ασιγιά με τις συμβουλές της Μπαχάρ αποφασίζει να παρασυρθεί από τον έρωτα και ας έχει χάσει την μνήμη του. Μέσα της έτοιμη να τον γνωρίσει σε όλους.

Όμως στη σειρά «Άπιστος» δεν είναι μόνο οι δύο τους….Ο Βολκάν εξοργισμένος χάνει τον έλεγχο, απειλεί και το ρίχνει στο ποτό… Ο Σελτζούκ θέλει να τον βοηθήσει αλλά οι προσπάθειες του.. μάταιες. Ο Βολκάν ξεκινάει μια παρακολούθηση που θα μάθει την αλήθεια για τον άντρα που ερωτεύτηκε η αγαπημένη του.

Ο Αράς ήταν παντρεμένος στο Λονδίνο, μετά από έναν διαπληκτισμό με τη σύζυγό του θέλει διαζύγιο και γυρνάει στη Ραιδεστό για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η Ασιγιά, όπως θα δούμε στη σειρά «Άπιστος»,  δεν ξέρει για το γάμο λόγω της αμνησίας. Ο άντρας που ερωτεύτηκε η Ασιγιά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε. Ορκίζεται για διαζύγιο και ότι θα αποκοπεί από την πρώτη γυναίκα του. Η υπομονή της Ασιγιάς όμως τελειώνει….

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς “‘Απιστος” τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άπιστος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ